A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Рішення сесії №7-61 «Рішення сьомої сесії Марківської селищної ради»

Кількість переглядів: 652
Скликання: 7 скликання
Сесія: Восьма сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 12.12.2019
Номер документу: 7-61
Назва документу: Рішення сьомої сесії Марківської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми проведення культурно-масових заходів під час Новорічних свят по Марківській селищній раді на 2019 рік (0.08 МБ)
  2. Про внесення змін до бюджету Кризької сільської ради на 2019 рік (0.02 МБ)
  3. Про внесення змін до бюджету Ліснополянської сільської ради на 2019 рік (0.02 МБ)
  4. Про внесення змін до бюджету Бондарівської сільської ради на 2019 рік (0.02 МБ)
  5. Про внесення змін до бюджету Сичанської сільської ради на 2019 рік (0.02 МБ)
  6. Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік (0.03 МБ)
  7. Про внесення змін до селищних програм на 2019 рік (0.04 МБ)
  8. Про внесення змін до рішення першої сесії Марківської селищної ради Марківського району Луганської області сьомого скликання від 25.07.2019 № 1-7/2019 «Про реорганізацію сільських рад, що об’єдналися та входять до складу Марківської селищної рад (0.03 МБ)
  9. Про затвердження Програми «Благоустрій територій Марківської селищної ради на 2020 рік» (0.18 МБ)
  10. Про внесення змін до Програми забезпечення успішного гасіння пожеж та проведення пожежно-рятувальних робіт на території Марківської селищної ради Марківського району Луганської області на 2019-2020 роки (0.1 МБ)
  11. Про затвердження Програми соціального захисту незахищених верств населення Марківської селищної ради на 2020 рік (0.08 МБ)
  12. Про затвердження цільової програми підтримки Комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Марківського району на 2020 рік» (0.12 МБ)
  13. Про внесення змін до «Програми фінансової підтримки комунальних підприємств та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2017-2020 роки» (0.03 МБ)
  14. Про затвердження цільової Програми розвитку та фінансування фізичної культури та спорту Марківської селищної ради на 2020-2022 роки (0.11 МБ)
  15. Про затвердження цільової Програми молодіжної політики, допризовної підготовки та національно-патріотичного виховання Марківської селищної ради на 2020-2022 роки (0.1 МБ)
  16. Про створення та організацію мережі Центрів безпеки в Марківській селищній раді (0.07 МБ)
  17. Про затвердження Положення про конкурсний відбір кандидатів для призначення на посаду керівників комунальних підприємств, організацій, установ, закладів Марківської селищної ради (0.14 МБ)
  18. Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників комунальних підприємств, організацій, установ, закладів, які належать до комунальної власності Марківської селищної ради (0.07 МБ)
  19. Про затвердження Положення про порядок прийняття у комунальну власність Марківської селищної ради об'єктів соціальної інфраструктури (0.23 МБ)
  20. Про доручення виконавчому комітету Марківської селищної ради необхідності надання кандидатів до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду керівників комунальних підприємств, організацій, установ, закладів Марківської селищної ради (0.03 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Тритяку Григорію Вікторовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадиб (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Антоненко Катерині Дмитрівні, для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться за адресою: смт. Марківка, квартал Молодіжний, № (0.02 МБ)
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Левченко Валентині Юхимівні, для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться за адресою: смт. Марківка, провулок Лермонтова, 1 (0.02 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Салій Олександру Григорійовичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (в кінці дом (0.02 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» на «для будівництва та обслуговування (0.02 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Панченко Валентині Іванівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадиб (0.02 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Чесноковій Валентині Вікторівні, для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного (0.02 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватному підприємству сільськогосподарська виробнича фірма «Агро», для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під нежитловою будівлею, адміністративною б (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Шевченко Антоніні Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, вул. Вишнева (в районі будинк (0.02 МБ)
  30. Про внесення змін до договору оренди землі № 853 від 23.11.2004 р., укладеного між Марківською селищною радою та ТОВ «Торгова компанія Едельвейс» (0.02 МБ)
  31. Про внесення змін до рішення № 5-39/2019 від 24.10.2019 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності» (0.02 МБ)
  32. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, кадастровий номер 4422555100:07:001:0087, комунальної власності по вул. Нова в межах смт. Марківка Марківської селищної ради Марківського району (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність, гр. Дугінову Максиму Олександровичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка, буд. 137« (0.02 МБ)
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, терміном на 15 років, фермерському господарству «Агро-Макс», для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, за адресою: смт. Марківка, вул. (0.02 МБ)
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Крикуну Володимиру Васильовичу, за адресою : с.Лісна Поляна , на території, яка за даними Державного земельного кадастру врахов (0.04 МБ)
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Безбородову Олександру Сергійовичу, за адресою : с.Лісна Поляна, на території, яка за даними Державного земельного кадастру врахо (0.04 МБ)
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Вакуленку Володимиру Івановичу, для ведення особистого селянського господарства,що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними дер (0.04 МБ)
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність 9-ти громадянам , для ведення особистого селянського господарства,що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру (0.05 МБ)
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Білику Олексію Олександровичу, за адресою : с.Лісна Поляна, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховуєт (0.04 МБ)
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Палазюку Олександру Олексійовичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с.Нова Україна на території, яка за д (0.05 МБ)
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Палазюку Богдану Олександровичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с.Нова Україна на території, яка за да (0.05 МБ)
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Палазюк Інні Василівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с.Нова Україна на території, яка за даними Держ (0.05 МБ)
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Рибалка Валентині Кіндратівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с.Нова Україна на території, яка за дани (0.05 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шахунову Володимиру Володимировичу (ділянка № 2012) (0.04 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шахунова Сергія Володимировича (ділянка № 1129) (0.04 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шахунова Сергія Володимировича (ділянка № 2014) (0.04 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шахунову Вододимиру Володимировичу (ділянка № 1127) (0.04 МБ)
  48. Про внесення змін в рішення сесії №5-34//2019 від 25.11.2019р. (0.04 МБ)
  49. Про внесення змін в рішення сесії сьомого скликання №5-29/2019 від 24.10.2019 року (0.04 МБ)
  50. Про затвердження « Положення про земельні торги у формі аукціону на території Марківської селищної ради Марківського району Луганської області» (0.11 МБ)
  51. Про перелік земельних ділянок комунальної власності для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами на територіїМарківської селищної ради (0.03 МБ)
  52. Про затвердження умов продажу права оренди на земельну ділянку кадастровий номер 4422585500:09:012:0008 (стартової ціни, розмір орендної плати, з якої розпочинається продаж лоту на аукціоні), крок земельних торгів, розмір гарантійного внеску, реєс (0.03 МБ)
  53. Про затвердження умов продажу права оренди на земельну ділянку кадастровий номер 4422585500:06:004:0009 (стартової ціни, розмір орендної плати, з якої розпочинається продаж лоту на аукціоні), крок земельних торгів, розмір гарантійного внеску, реєс (0.03 МБ)
  54. Про затвердження умов продажу права оренди на земельну ділянку кадастровий номер 4422585500:09:004:0012 (стартової ціни, розмір орендної плати, з якої розпочинається продаж лоту на аукціоні), крок земельних торгів, розмір гарантійного внеску, реєс (0.03 МБ)
  55. Про затвердження умов продажу права оренди на земельну ділянку кадастровий номер 4422585500:06:003:0010 (стартової ціни, розмір орендної плати, з якої розпочинається продаж лоту на аукціоні), крок земельних торгів, розмір гарантійного внеску, реєс (0.03 МБ)
  56. Про затвердження умов продажу права оренди на земельну ділянку кадастровий номер 4422588800:12:003:0028 (стартової ціни, розмір орендної плати, з якої розпочинається продаж лоту на аукціоні), крок земельних торгів, розмір гарантійного внеску, реєс (0.03 МБ)
  57. Про затвердження умов продажу права оренди на земельну ділянку кадастровий номер 4422588800:12:010:0011 (стартової ціни, розмір орендної плати, з якої розпочинається продаж лоту на аукціоні), крок земельних торгів, розмір гарантійного внеску, реєс (0.03 МБ)
  58. «Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки кадастровий номер 4422555100:07:002:0239, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,1800 га гр. Петренко Ігорю Володимировичу, земельна ді (0.04 МБ)
  59. «Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки кадастровий номер 4422555100:07:002:0240, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,1521 га гр. Петренко Ігорю Володимировичу, земельна ді (0.04 МБ)
  60. «Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки кадастровий номер 4422555100:07:002:0241, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0710 га гр. Рипало Миколі Миколайовичу, земельна діля (0.04 МБ)
  61. «Про надання дозволу на виготовлення звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки кадастровий номер 4422555100:07:003:0156, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, площею 0,0108 га гр. Галюті Галині Василівні гр.Галюті Віктору С (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь