A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Урочисті заходи з нагоди святкування Міжнародного жіночого дня – 8 Березня

Дата: 06.03.2020 09:16
Кількість переглядів: 1319

За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.

Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Саме тому, напередодні 8 Березня в актовій залі РДА відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. Представниць прекрасної статі привітав зі святом селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба. У своєму привітанні голова Марківської громади відзначив  активну участь жінок у всіх сферах життя району,  неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток  громади і всієї країни. Для всіх жінок звучали щиросердечні побажання теплих сонячних ранків, спокою, а найголовніше — миру на нашій землі, родинного щастя,тепла, затишку. До привітань долучилися начальник Марківського відділу поліції ГУ національної поліції у Луганській області, підполковник Пилип Рогойський, начальник МРВ третього управління ГУ в Донецькій та Луганській області, полковник Євген Беліков, військовий комісар Марківського об’єднаного комісаріату, підполковник Юрій Шемякін, начальник Марківського міськрайонного відділу ГУ ДСНС України в Луганській області, полковник служби ЦЗ Олександр Стародубцев, директор Марківського районного центру зайнятості Олександр Піляшенко, голова районної ради ГО «Марківська районна організація ветеранів України ім.. А.І. Єременка», підполковник Іван Левченко.  

Під час урочистого заходу відбулася церемонія нагородження найактивніших представниць трудових колективів району.

Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю районних талантів. Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, вродливі жінки сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.

У фіналі заходу помічник народного депутата України Сергія Шахова, Юлія Тимошенко, переказала щирі вітання та запашні троянди у дарунок найпрекраснішим створінням усієї планети нашим жіночкам.

Зі святом, дорогі наші, прекрасні, чарівні жіночки!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь