A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба взяв участь у засіданні районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 08.04.2020 15:19
Кількість переглядів: 466

Фото без описуСьогодні селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба взяв участь у засіданні районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова Марківської райдержадміністрації Костянтин Тимунь. До уваги присутніх на розгляд комісії були надані наступні питання порядку денного:
1. Про посилення протипожежного захисту приватних житлових будинків у тому числі помешкань самотніх осіб похилого віку, багатоквартирних житлових будинків протягом весняно-літнього періоду 2020 р.
2. Про виділення матеріального резерву для попередження виникнення та розповсюдження на території району випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.
Стосовно першого питання присутні заслухали доповідь головного фахівця Марківського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області Тимофія Медвідя, який повідомив про мільйонні збитки бюджетних коштів та про загрозу втратити найцінніший спадок людства – лісо-масиви та лісосмуги, які наразі потерпають від зловмисних дій підпалювачів. Після обговорення були прийняті відповідні рішення, зокрема направлені на посилення пожежної безпеки на підвідомчих об’єктах під час їх експлуатації у весняно-літній період. Головам сільських та селищної рад рекомендовано створити з числа мешканців населених пунктів добровільні пожежні дружини, ліквідувати та не допускати в подальшому звалища побутових відходів у лісах та лісозахисних зонах та прилеглих до них територіях.
З другого - відповідно до поданих матеріалів, виділити пально-мастильні матеріали для Марківського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області для виконання заходів з дезінфекції проїжджої частини доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, парків, скверів, дитячих майданчиків, місць загального користування та КНП «Марківська багатопрофільна лікарня МРР» для організації безперервної роботи мобільних бригад, які будуть проводити забір зразків біологічних матеріалів від пацієнтів з підозрою на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та їх транспортування до лабораторії у м. Сєвєродонецьк.
Фото без описуВ свою чергу селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба повідомив, що на позачерговій сесії були виділені кошти і вже закуплені три мото-оприскувачі. Наразі створені мобільні групи, які оброблятимуть дезінфікуючим засобом місця загального користування на території всієї Марківської селищної ради. Раніше було придбано хлорне вапно на обробку вулиць, тротуарів, асфальтового покриття й передано працівникам ДСНС для подальшого цільового використання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь