Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Швидка бізнес-допомога. До уваги місцевих організацій з розвитку підприємництва!

Дата: 17.04.2020 09:50
Кількість переглядів: 463

Фото без описуРозумієте проблеми малого і середнього бізнесу? Постійно думаєте, що робити та як допомогти, особливо зараз, коли весь світ зіштовхнувся з економічними наслідками пандемії? Уже маєте ідеї та хочете отримати найсучасніші практичні інструменти для їх реалізації?

Одним із завдань відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій Марківської селищної ради є сприяння створенню умов для рівноправного розвитку всіх форм господарювання та підприємництва на території громади.

16 квітня 2020 року голова ініціативної групи зі створення організації з розвитку підприємництва, депутат Марківської селищної ради, приватний підприємець Вікторія Шиманська, відгукнулась на запрошення працівників  відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій Марківської селищної ради взяти участь у  інформаційній онлайн-зустрічі на тему "Школа організацій з розвитку підприємництва — «На варті інтересів бізнесу» (в рамках Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спільно з Фондом Східна Європа).

Школа організацій з розвитку підприємництва – це сучасні інструменти для розвитку сприятливого бізнес-середовища та грант на реалізацію власного проєкту. Даний проєкт пропонує широкий спектр корисних знань у веденні бізнесу онлайн. І ще – безліч актуальних знань та практичних навичок для підтримки бізнесу, запуску нових сервісів та швидкого реагування на виклики сьогодення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь