A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Відділу культури Марківської селищної ради доповіли про свою роботу в період карантину

Дата: 23.04.2020 15:15
Кількість переглядів: 5891

23 квітня 2020 року працівники відділу культури Марківської селищної ради взяли участь у нараді, яку провела начальник Управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації Аліна Адамчук в режимі онлайн.

Учасники наради підготували доповіді з питань роботи та фінансування закладів культури в умовах карантину.

До Вашої уваги, звіт про роботу відділу культури в період карантину

У підпорядкуванні новоутвореного відділу культури Марківської селищної ради станом на 22.04.2020 р. знаходиться 12 клубних закладів, роботу яких переформатовано у відповідності до карантинних вимог: скасовано всі культурно-масові заходи, обмежено відвідування клубних закладів мешканцями громади.

В період карантину працівники сільських будинків культури та сільських клубів Марківської селищної ради займаються самоосвітою, веденням документації, у трьох сільських клубах – організацією поточного та часткового ремонтів, всі здійснили впорядкування територій, прилеглих до будівель закладів культури.

Художні гуртки, творчі любительські об’єднання працюють у режимі онлайн: дистанційно здійснюється підбір репертуару вокалістам, генеруються ідеї сценаріїв до свят, відбувається консультування тощо.

Успішним за відгуками мешканців громади став проєкт відділу культури Марківської селищної ради #Залишаємосьвдоматворчо, реалізація якого триває. У рамках цього проєкту клубні заклади готують відеоуроки та онлайн майстер-класи.

Відділом культури систематизовано й відправлено матеріали про талановитих марківчан, що подали дані для друку у двомовному каталозі «Креативна Луганщина».

Ведеться організаційна робота з підготовки й відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. План заходів з огляду на продовження карантинних обмежень буде скориговано.

Дистанційну роботу під час карантину ускладнює відсутність наразі по клубних закладах інтернет-мережі. Але не секрет: хто хоче – шукає можливості, хто не хоче – причини. Тому будучи в числі перших, працюємо з надією на позитивні зміни у рідній Марківщині, Луганщині й країні загалом!

З повагою,

 начальник відділу культури Марківської селищної ради Ольга Стрижаченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь