A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

До уваги громадян!

Дата: 02.06.2020 15:40
Кількість переглядів: 424

З метою стимулювання розвитку підприємницької діяльності жінок у сільській місцевості Луганської та Донецької областей шляхом навчання та отримання ними бізнес навичок,  підвищуючи обізнаність про ґендерну рівність, за підтримки USAID «Економічна підтримка Східної України» розпочато реалізацію  проєкту «Скорочення ґендерної  нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері  підприємництва та правосуддя» (далі – проєкт), який виконується громадською організацією «Агенція регіонального розвитку Східного Донбасу».

В рамках проєкту будуть проведені  заходи:

14 дводенних тренінгів, орієнтованих на бізнес-планування, менеджмент та маркетинг, питання гендерної рівності та соціального захисту, психологічні аспекти самореалізації, дотримання законодавства та надання правових інструментів;

менторська підтримка та розробка стратегічних планів розвитку;

4 семінари (один у Донецькій та три у Луганській областях);

4 ознайомчі візити до Львівської та Дніпропетровської областей для відвідування бізнесів, заснованих жінками. Під час ознайомчих візитів учасники ознайомляться з успішними методами ведення бізнесу, сучасними механізмами підприємницької діяльності та встановлять нові контакти. Також група відвідає два кооперативи у Дніпропетровській області, щоб побачити успішну модель жіночого співробітництва та ефективну систему управління, засновану на принципах рівності та демократії.

Проєкт буде впроваджуватись у всіх 12-ти районах Луганської області й у 3-х районах (Лиманському, Слов’янському й Бахмутському) Донецької області.

Реалізація цього проєкту допоможе мешканкам сільської місцевості визначитися, реалізувати та розвинути власну ініціативу, отримати нові знання та допомогу при організації бізнесу, сприятиме економічній незалежності жінок сільських районів, зменшенню насильства по відношенню до жінок і зростанню доходу сімейного бюджету, стимулюватиме економіку Східного Донбасу через розвиток бізнесу у сільській місцевості, що впливатиме на економіку країни в цілому.

Подати заявку на участь у проєкті можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjT0kK7BOP9NX64TtrYitRNIIH_pZccN_9lZAuAGxLUcZ4Ww/viewform

Термін подання заявок:

Для підприємниць – 25 червня 2020 року;

Для самозайнятих жінок – 25 жовтня 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь