A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Перевірили сміттєзвалища з метою усунення недоліків

Дата: 03.06.2020 08:11
Кількість переглядів: 406

Фото без опису03 червня з метою попередження виникнення пожеж на сміттєзвалищі (полігоні твердих побутових відходів) МКП « Марківський комунальник», в рамках протидії пожежам під час пожежонебезпечного періоду на території Марківського району відбулась його комісійне обстеження. До складу комісії увійшли представники з питань надзвичайних ситуацій Марківської райдержадміністрації, рятувальники, спеціалісти відділу містобудування Марківської райдержадміністрації, спеціаліст техногенно-екологічної безпеки Марківської селищної ради та представники вищевказаного комунального підприємства.

Фахівці цивільного захисту звертали увагу на всі необхідні протипожежні заходи, що повинні забезпечувати пожежну безпеку на об’єкті. Адже пожежі, що виникають на таких полігонах зазвичай набирають великих масштабів і ліквідовувати їх нерідко доводиться силами численних загонів аварійно-рятувальних підрозділів. Крім того, до таких пожеж може призвести нехтування громадянами правил безпечної поведінки в навколишньому середовищі. Тож під час обстеження рятувальники спілкувались і з населенням, що проживає поруч також.

За результатами проведеного заходу комісією складено спільний акт з переліком недоліків щодо протипожежного стану та техногенної безпеки полігону, який направлено до МКП " Марківський комунальник " з метою вжиття необхідних заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь