A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

До уваги!!!

Дата: 09.06.2020 16:04
Кількість переглядів: 365

Фото без описуЗа попередніми рекомендаціями, які викладені у Постанові МОЗ України №25 від 21.05.2020 року «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби», Марківською селищною радою для відновлення роботи дошкільних закладів освіти було виконано ряд умов, серед яких було придбано необхідні антисептичні засоби та медичне обладнання (контактні та безконтактні термометри, дезінфікуючі засоби та антисептики).

09 червня 2020 року комісія в складі представника Марківського міжрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби в Луганській області Ольги Каплі, начальника відділу освіти Марківської селищної ради Анатолія Бородавка, спеціаліста з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Марківської селищної ради Володимира Чередниченко перевірили виконання усіх необхідних вимог для відкриття КДЗО №3 «Колосок». В ході перевірки виявлених порушень не було. Тож, з 10 червня 2020 року навчальний заклад готовий до прийому дітлахів.

Як зазначив начальник відділу освіти Марківської селищної ради Анатолій Бородавка, у дошкільному закладі вже здійснили необхідні заходи для відновлення роботи. Зокрема, перевірили працівників на можливе захворювання. Проводять також інструктаж персоналу щодо роботи в нових умовах та дій у випадках виявлення інфікованих. І дуже важливо: батьки теж повинні свідомо ставитися до ситуації, в якій працюватимуть садочки. І надавати правдиву інформацію про стан здоров’я своїх дітей та інших членів родини. Садочки не повинні стати новими осередками захворювання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь