A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

На Марківщині відбулися традиційні урочисті проводи призовників 2020 року на строкову службу до лав Збройних Сил України

Дата: 16.06.2020 10:12
Кількість переглядів: 549

Фото без описуСьогодні на Марківщині відбулися традиційні урочисті проводи призовників весняного призову 2020 року на строкову службу до лав Збройних Сил України.
Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.
Фото без описуДана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.
Провести хлопців в залі зібралися батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.
Відкриваючи захід заступник військового комісара Марківського ОРВК, майор Андрій Волощук оголосив Указ Президента України № 13/2020, відповідно до якого 6 юнаків Марківського району призвано на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.
Фото без описуЗі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба, який побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому.
 До привітань долучилися голова райдержадміністрації Костянтин Тимунь, голова районної ради Андрій Лигута, сільський голова Кабичівської сільської ради Михайло Бондар.
Свої привітання призовникам також адресували працівники Марківського районного Будинку культури.
Шановні призовники, від імені Марківської громади щиро бажаємо з честю присягнути на вірність Україні, гідно пройти загартування, навчання, військову підготовку й служити українському народові  мужньо і самовіддано. Легкої служби та найскорішого повернення додому, дорогі земляки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь