A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

ДЕНЬ РИБАЛКИ НА МАРКІВЩИНІ

Дата: 12.07.2020 20:01
Кількість переглядів: 543

У Марківській ОТГ народжується традиція, що об’єднує дедалі більше людей святкувати Дня рибалки разом. Цього року 12 липня, вдруге відбувся фестиваль до Дня рибалки – любительська поплавкова ловля риби.«З метою пропаганди здорового способу життя та сімейного відпочинку, популяризації риболовного спорту, підвищення майстерності та вдосконалення техніки володіння сучасними рибальськими снастями знову ми зібралися на цьому святі. Впевнений, що сьогодні всі отримали максимальне задоволення від самого процесу рибалки та звісно від приємного спілкування в колі однодумців!» - наголосив голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба підсумовуючи результати заходу.
Як це було...
Уже о 5:30 на берег ставка «Половинчин» почали збиратися рибалки для реєстрації у змаганнях із різних населених пунктів громади. Кожному учаснику було запропоновано місце для риболовлі за номером, відповідно до проведеного жеребкування. Цьогоріч судді зареєстрували 19 учасників змагань. Перед початком заходу суддівська колегія у складі Максима Тарасенка та Костянтина Костіва детально ознайомили учасників із регламентом та правилами проведення змагань, згідно положення про фестиваль, затвердженого розпорядженням селищного голови №132 від 08 липня 2020 року.
П’ять годин ловлі риби визначили переможців у декількох номінаціях – найбільша впіймана риба, найменша впіймана риба, найдосвідченіший та наймолодший рибалка.
Найбільшу рибину, вагою у 1,113 кг вдалося впіймати Саніну Михайлу, він і став переможцем у відповідній номінації. Другий результат зафіксовано у Пономарьова Олександра, а третє місце посів Меженський Артем. Найменшу рибину вполював Мороховський Артем вагою всього 9 грамів. Титул найдосвідченішого рибалки дістався Мазніченко Володимиру Григоровичу 1952 року народження, а наймолодший рибалка змагань – майбутній першокласник Стрижаченко Дмитро.
Після завершення спортивної частини переможців та призерів було нагороджено грамотами та цінними подарунками.
Проведення фестивалю «День рибалки» відбулося за сприяння Марківської селищної ради, організатори відділ культури, відділ молоді та спорту Марківської селищної ради. Особлива подяка в організації та проведенні Максиму Тарасенко!
По завершенню змагань було приємно спостерігати за втомленими, але щасливим обличчями рибалок. Мета заходу повністю виправдана – ДОБРЕ СВЯТКУВАТИ РАЗОМ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь