A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Розпочато реалізацію проєкту «Адмінпослуги громади на крок ближче до споживача»

Дата: 01.08.2020 15:36
Кількість переглядів: 657

Фото без описуШановні мешканці громади! Громадська організація «Кризька сільська організація «ПРОМІНЬ» розпочала реалізацію проєкту «Адмінпослуги громади на крок ближче до споживача», який став переможцем у конкурсі малих грантів у межах Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Марківська селищна рада є співфінансовим та інформаційним партнером в реалізації цього проєкту.
Основою метою проєкту є розширення наявного асортименту корисних інструментів електронного врядування. Покращення якісних показників роботи Центру надання адміністративних послуг Марківської селищної ради (далі ЦНАП). У межах проєкту планується розробка інформаційного вебпорталу адміністративних послуг та розширення функціоналу наявного програмного забезпечення «Універсам послуг» з використанням сучасних засобів проектування: створення «персонального кабінету». 
Ідея розробки програмного забезпечення є актуальною для громади. Пропонується реалізувати усі функції та етапи надання адміністративних послуг і дозвільних процедур в електронному вигляді. Застосування технології Mobile ID, дозволить пройти ідентифікацію особи в кабінеті користувача, замовити послуги онлайн, перевірити їхній стан чи готовність документів, звернутися до архіву тощо. 
На початку, у такий спосіб планується реалізувати замовлення декількох адміністративних послуг, серед яких найбільш поширені довідки: про склад сім’ї, про реєстрацію місця проживання, витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки та інші. Надалі цей список буде постійно розширюватися.
Завдяки е-послугам та Mobile ID марківчани зможуть відчувати себе частиною європейської спільноти, де цінується час людини.
Громадська організація запрошує небайдужих громадян брати участь в обговоренні проєкту, надавати свої зауваження та пропозиції на електронну пошту proekt.promin@gmail.com або на сторінці в Facebook.com

Ця публікація була підготовлена проєктом «Адмінпослуги громади на крок ближче до споживача» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в цьому документі, належать авторам і не обов’язково відображають погляди Програми ЄС.  
Проєкт реалізується ГО «Кризька сільська організація «ПРОМІНЬ» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. 
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). 
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії. 

Керівник проєкту Микола Сопільник.

#UNRPP #ВзаємодіяПлюс #ProektPromin


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь