A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

За клопотанням прокуратури застосовано примусові заходи медичного характеру до мешканця смт. Марківка, який спричинив своєму родичу тілесні ушкодження, від яких настала смерть останнього

Дата: 21.08.2020 11:38
Кількість переглядів: 344

Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримувалося публічне  обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.2 ст. 121 КК України за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого. 

Досудовим розслідуванням встановлено, що19.05.2020, у денний час доби, громадянин Б.  перебуваючи за місцем свого проживання в смт. МарківкаМарківського району, Луганської області, маючи злочинний намір, спрямований на заподіяння тілесних ушкоджень своєму родичу, кухонним ножем, наніс останньому 2 удари в область життєво важливих органів потерпілого, від яких в подальшому, через деякий час настала його смерть.

Враховуючи, що під час досудового розслідування по вказаному провадженню встановлено, що інкримінований злочин громадянин Б. вчинив у стані неосудності, то за результатами досудового розслідування 16.07.2020Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури до суду відносно Б. направлено клопотання про застосування до нього примусових заходів медичного характеру.

За результатами судового розгляду вказаного кримінального провадження вина Б. у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України  доведена та ухвалою Марківського районного суду Луганської області від 12.08.2020 до Б. відповідно до ч. 5 ст. 94 КК України застосовано примусові заходи медичного характеру у виді госпіталізації до закладу з надання психіатричної допомоги із суворим наглядом.

 

Заступник начальника

Марківського відділу

Старобільської місцевої прокуратури                                     Б.Постолянюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь