A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Від краси дозвілля до краси душі

Дата: 27.08.2020 13:09
Кількість переглядів: 673

Фото без описуЩе один проєкт в рамках Бюджету участі Марківської ОТГ дочекався етапу реалізації.Благоустрій – це візитна картка кожного населеного пункту. Тому, щоб у Марківці було завжди затишно, чисто та комфортно, мають відповідати не лише комунальні служби, а й усі жителі.

     Марківчани хочуть бачити позитивні зміни в своєму селищі, мати власні символічні місця, які будуть започатковувати нові традиції і створювати особливий характер нашої малої Батьківщини, тому все більше  небайдужих громадян активно долучається до  благоустрою.

     Ініціативна група мешканців вул. Задорожнього  під керівництвом голови  групи Антоненко Катерини Дмитрівни розробила проєкт  благоустрою «Від краси дозвілля до краси душі», метою якого є покращення стану навколишнього середовища, створення комфортних умов для відпочинку мешканців та гостей вулиці Задорожнього,  території школи, яка знаходиться на цій вулиці.

      Вищевказаний проєкт передбачає озеленення та благоустрій території навколо Марківської ЗОШ I-II ст. № 1 й біля знаку заснування Марківки. Планується  створити живий паркан з вічнозелених дерев та квітники з троянд. Також на території школи буде створено алею випускників для кращого естетичного зовнішнього вигляду.

Вже зроблено перші кроки до впровадження проєкту в життя. Нещодавно, на території школи  в затишному зеленому куточку, були встановлені сучасні паркові лави та урни для сміття. Діти, які скоро наповнять школу, матимуть приємну можливість  навчатися та відпочивати на природі.

   Проєкт має вагоме значення для розвитку естетичних якостей, екологічної культури та забезпечення територіальної згуртованості громади, він дасть змогу збільшити територію зелених насаджень  та покращити екологічну ситуацію, що позитивно впливатиме на здоров’я людей, а також  створить безпечні та комфортні умови для культурно-змістовного дозвілля мешканців.    

Фото: Здобувачі освіти та педагоги в хвилини релаксації

Автор: Личман Оксана, жителька вулиці Задорожнього


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь