A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Марківський ставок-окраса райцентру, а ще предмет постійних перемовин

Дата: 07.09.2020 15:03
Кількість переглядів: 1126

Фото без описуВідповідно до затвердженої Програми «Благоустрій території Марківської селищної ради на 2020 рік» було заплановано роботи щодо облаштування зони масового відпочинку населення, а саме: ставок, що по Парковій вулиці смт Марківка. Тож, про все по черзі…

Рішенням сесії Марківської селищної ради від 25.02.2020 №12-9/2020, були затверджені видатки на надання послуг спецтехніки (бульдозера) з облаштуванням зони масового відпочинку (ставок) по вулиці Паркова смт Марківка Марківського району Луганської області в сумі 320,0 тис. грн.

Всі мешканці селища мали нагоду на власні очі спостерігати за ходом робіт, по закінченні яких розпочалась реалізація наступних дій щодо подальшого благоустрою.

Рішенням сесії від 8-15/2019 «Про селищний бюджет на 2020 рік» на виконання Програми «Благоустрій території Марківської селищної ради на 2020 рік», зі змінами були виділені 48,860 тис. грн на благоустрій прилеглої території, 4,0 тис. грн – виготовлення грибків.

Рішення сесії від 25.06.20250 № 18-6/2020 «Про внесення змін до бюджету Марківської селищної ради на 2020 рік» на придбання дерев’яної альтанки та містка з металевим каркасом виділено 45,4 тис. грн.

Небайдужими добродіями, навесні та наприкінці літа було зариблено водойму. Зараз народною забавою стало годування мешканців ставка хлібом, на що ті охоче позують любителям домашнього відео.

Та не всіх тішать зміни на краще в нашому селищі, деякі переглядачі сторінки Марківської громади у Фейсбуці, систематично поширюють своїми дописами хибні, неправдиві чутки. З одного боку, можливість вільного висловлювання в мережі інтернет користувачам гарантовано Конституцією України, а саме ст. 34 гарантовано право на свободу думки і слова, вільне вираження своїх поглядів і переконань. Встановлюється, що кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або у інший спосіб – на свій вибір. Однак така інформація повинна поширюватися із дотриманням законодавчих норм про її достовірність та не порочити честь, гідність та ділову репутацію інших осіб.

Відповідно до ст. 3 Конституції України честь і гідність людини визнані найвищою соціальною цінністю. Порушення цих фундаментальних прав вимагає відповідного захисту. Відповідно до ст. 55 Конституції України кожен має право будь-якими не забороненими законом засобами захищати свої права і свободи від порушень та протиправних посягань. Згідно ст. 15 Цивільного кодексу України кожна особа має право на захист свого цивільного права у разі його порушення, невизнання або оспорювання. Таке ж право надається і юридичним особам згідно ч.2 ст. 94 Цивільного кодексу України.( Стаття 94. Особисті немайнові права юридичної особи

1. Юридична особа має право на недоторканність її ділової репутації, на таємницю кореспонденції, на інформацію та інші особисті немайнові права, які можуть їй належати.

Особисті немайнові права юридичної особи захищаються відповідно до глави 3 цього Кодексу.

2. Захист особистих немайнових прав юридичної особи у зв’язку із завідомо неправдивим повідомленням або неумисним повідомленням недостовірної інформації щодо її уповноваженої (посадової чи службової) особи про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України "Про запобігання корупції" у порядку, передбаченому цим Законом, здійснюється у такому самому обсязі, що і особистих немайнових прав фізичних осіб.

Тож, шановні дописувачі наших публікацій! Марківська селищна рада несе відповідальність за правдивість інформації, яка висвітлюється на нашій сторінці. Метою сторінки є доведення до відома мешканців громади про діяльність всіх створених відділів та комунальних установ Марківської селищної ради. Свої припущення чи сумніви щодо діяльності ради, можна сміливо висловлювати депутатам на відповідній території чи прийти на особистий прийом до голови громади. Ми радо відповімо на всі ваші запитання!

Роботи по благоустрою території тривають, сподіваємось хоч когось це влаштовує...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь