A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Шановні мешканці Марківського району!!!

Дата: 15.09.2020 13:08
Кількість переглядів: 2033

Фото без описуУ зв’язку з різким погіршенням епідемічної ситуації та стрімким поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 в Марківському районі попереджаємо про активізацію протиепідемічних заходів згідно рішення районної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 16 вересня 2020 року.

Звертаємо увагу, що масковий режим у приміщеннях адмінбудівель, торгових точках та інших місцях скупчення населення є ОБОВ*ЯЗКОВИМ! Керівники підприємств, установ, організацій не залежно від форми власності несуть особисту відповідальність за дотримання карантинних вимог – ШТРАФ 17 тис грн!

До відома! Станом на 15.09.2020 за інформацією ДУ «Луганський лабораторний центр МОЗ України" у нас в районі офіційно зареєстровано 10 випадків коронавірусної інфекції.

Звертаємося до підприємців різних сфер діяльності: не нехтуйте рекомендаціями по запобіганню поширення коронавірусної інфекції: обов'язково носіння маски, регулярні дезінфекційні заходи. Звертаємо увагу на правильність носіння маски: маска не для контролюючих органів, а для ВАС, якщо в масці буде хвора та здорова людина, то інфікування буде зведене до мінімуму, не забувайте за безсимптомне захворювання, коли симптоми відсутні, а людина являється джерелом інфекції. Окремо нагадуємо щодо масових заходів: ми в зеленій зоні, але скільки ми будемо в ній залежить від НАС, краще на такі заходи не ходити, якщо ж приймаєте участь, не забувайте про дистанцію 1,5-2м, маски, використання антисептику для рук.

Вкотре нагадуємо, якщо у ВАС або у Ваших рідних симптоми ГРВІ залишайтеся вдома, повідомте сімейного лікаря (він вирішить приходити вам в лікарню чи ні, чи направити мобільну бригаду для відбору матеріалу на аналіз), керівника, якщо ви працюєте, класного керівника, якщо дитина навчається.

Бережіть себе та своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь