A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Шановні рятівники Марківщини!

Дата: 17.09.2020 07:11
Кількість переглядів: 2743

Фото без описуЩиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони Марківської громади з професійним святом — Днем рятівника!

Це свято людей, які щодня стоять на захисті населення та територій від пожеж, наслідків стихійних лих, виробничих аварій та катастроф. Вони щомиті готові прийти на допомогу людині, яка потрапила в надзвичайну ситуацію.

Слова щирої вдячності за цю найблагороднішу роботу лунають на адресу рішучих, мужніх людей нашого краю — рятівників! Вони ціною власного здоров'я, піддаючи ризику свої життя заряди порятунку іншого, забезпечують підтримку спокою та безпеки на території громади.

Приклади Вашої відваги та рішучості, виявлені під час виконання службових обов’язків, свідчать про те, що в строю ДСНС об’єднані сильні духом, загартовані часом і випробуваннями сміливі та мужні люди.

Від імені всіх мешканців Марківської громади Висловлюю щиру вдячність усім рятувальникам району за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку.Нехай Ваша готовність захищати національні багатства, і насамперед здоров’я і життя людей, ніколи не вичерпуються і надихають Вас на нові досягнення у Вашій благородній і гуманній справі.

Бажаю усім Вам доброго здоров’я, щастя та благополуччя. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим, сонячним та дарує радість життєвих перемог!

Нехай Божа Матір завжди буде вашою покровителькою і захисницею, вірною помічницею у професійній діяльності та оберегом на життєвому шляху.

Зі святом Вас!

З повагою, голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь