Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Привітання з днем працівників освіти!

Дата: 04.10.2020 08:30
Кількість переглядів: 3281

Фото без описуШановні освітяни Марківщини, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята - Дня працівників освіти,яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості!

У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою і любов'ю згадує свого вчителя, рідну школу.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Діти – наше майбутнє. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої громади. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Наукові здобутки викладачів загальноосвітніх закладів Марківщини, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги школярів на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта нашої громади постійно підвищує свої якісні показники, повністю забезпечує потреби громадян. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Завдяки Вам наша молодь виховується на справжніх зразках патріотизму, порядності, поваги і любові до держави та рідного краю. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

В день Вашого професійного свята бажаю Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, невичерпної наснагита нових творчих знахідок, міцного здоров’я та людської поваги!

Зі святом!

З повагою, голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь