A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Засідання чергової сесії Марківської селищної ради

Дата: 12.10.2020 10:34
Кількість переглядів: 4014

Фото без опису12 жовтня 2020 року голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба провів пленарне засідання чергової двадцять третьої сесії Марківської селищної ради сьомого скликання. На розгляд депутатам були надані наступні питання згідно порядку денного засідання.

1. Про внесення змін до цільової Програми підтримки Комунальної установи «Трудовий архів територіальних громад Марківського району на 2020 рік».

2. Про затвердження цільової Програми «Розвиток освіти Марківської селищної ради» на 2020 рік в новій редакції.

3. Про введення додаткових 0,75 ставки механіка до групи централізованого обслуговування та 0,75 ставки сестри медичної до Бондарівської гімназії Марківської селищної ради.

4. Про внесення змін до Програми розвитку надання соціальних послуг у Марківській селищній раді на 2020 – 2022 роки.

5. Про внесення змін до Статуту комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради Марківського району Луганської області та створення відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання.

6. Про внесення змін до Програми розвитку культури Марківської селищної ради на 2020-2021 роки.

7. Про внесення змін до цільової Програми розвитку та фінансування фізичної культури та спорту Марківської селищної ради на 2020-2022 роки.

8. Про затвердження Програми «Соціального захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування на 2020 рік».

9. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2020-2022 роки.

10. Про внесення змін до Програми економічного, соціального та культурного розвитку Марківської селищної ради (Марківської об’єднаної територіальної громади) на 2020-2025 роки.

11. Про внесення змін до напрямків використання коштів іншої субвенції, виділеної Марківською селищною радою на утримання закладів загальної середньої освіти Марківського району.

12. Про внесення змін до бюджету Марківської селищної ради на 2020 рік.

13. Про затвердження Положення про стипендії молодим перспективним спортсменам та складу комісії з питань призначення стипендії.

14. Про внесення змін до рішення Марківської селищної ради сьомого скликання від 25.06.2020 № 18-13/2020 «Про створення комунального підприємства «Марківка Вода» Марківської селищної ради Марківського району Луганської області».Фото без опису

Також були розглянуті питання стосовно вирішення земельних відносин. Детальніше з матеріалами сесії можна буде ознайомитися згодом на офіційному веб-сайті Марківської громади у архіві документів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь