A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

«Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України»

Дата: 03.11.2020 14:04
Кількість переглядів: 2018

Фото без опису

6 765 звернень із земельних питань, 747 виїздів працівників місцевих центрів у віддалені населені пункти, навчальні програми й тренінги для працівників системи БПД та фахівців, які здійснюють свою діяльність у сфері земельних відносин. Такі перші підсумки діяльності системи безоплатної правової допомоги у межах системного проєкту «Програма «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України», яка розпочалася в травні.

Які питання, пов'язані з землею, найчастіше турбують людей? Це укладання, розірвання договорів оренди земельної ділянки, оформлення права власності на землю, безоплатна передача ділянок громадянам із земель державної і комунальної власності, встановлення та погодження меж земельної ділянки, право користування та усунення перешкод користування ділянкою, приватизація землі, присвоєння кадастрового номера земельної ділянки та зміна цільового призначення ділянки. Є багато запитань щодо права користування чужою земельною ділянкою для сільськогосподарських потреб або для забудови, земельного податку, відшкодування збитків за пошкодження посівів сільгоспвиробникам. Багатьох цікавлять теми ринку землі та протидії рейдерському захопленню.

"Власники землі потребують додаткової поінформованості про свої права на землю та можливості їх реалізації, а також про інструменти їх захисту в правовий спосіб. Успіх реалізації земельної реформи в тому числі залежить від ефективності механізмів захисту прав громадян та їх правової спроможності у сфері земельних відносин" - зазначає в. о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.

Детальніше про те, як система БПД працює із викликами у сфері земельного законодавства, читайте у статті на нашому сайті:  https://bit.ly/2G4bx0e

#БПД  #ПравоваДопомога  #LegalAid


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь