A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

ДО УВАГИ!

Дата: 03.11.2020 14:05
Кількість переглядів: 1738

Фото без описуУ зв'язку з погіршенням у Міловському районі епідемічного статусу, Міловський місцевий центр припиняє щотижневі мобільні виїзди для надання безоплатних юридичних консультацій громадянам Марківської ОТГ. Тимчасово безоплатну правову допомогу можна одержати, зателефонувавши до місцевого центру за номером (06465) 2-29-49, або на мобільні 099 640 9368 та 098 446 2691.

Як тільки буде змога, наші юристи відновлять щотижневі мобільні виїзди в районний центр та села Марківського району: попит на їх роботу є завжди.

Також можна направляти документи та листи звичайною чи електронною поштою: 92500 Мілове, вул. Миру, 37 Міловський місцевий центр, та e-mail: milove.luhansk@legalaid.lg.ua

            Актуальні теми, що хвилюють сьогодні українців, висвітлені у відео консультаціях на сторінці Координаційного центру правової допомоги в мережі Youtube. Посилання на канал: https://www.youtube.com/user/Legalaidgovua/

Для користувачів мережі Інтернет є можливість знайти потрібні матеріали самостійно, скориставшись правничою Вікіпедією –  Wiki Legalaid. Вона має зручну систему пошуку, статті написані простою, зрозумілою мовою та постійно підтримуються в актуальному стані. Посилання: https://wiki.legalaid.gov.ua/

            Для впевнених користувачів мобільних пристроїв є можливість встановити зручний мобільний застосунок під назвою «Безоплатна правова допомога», його можна знайти в стандартному Google Play.

            Також можна звернутись до системи через письмову форму на сайті Координаційного центру: https://www.legalaid.gov.ua/.../onlajn-yurydychna.../ , але у цьому випадку юриста буде призначено довільно, з будь-якої точки України. Наскільки це зручно —   вирішувати Вам.

Якщо Ви вважаєте, що Ваші права було порушено, Ви завжди можете звернутись за юридичною допомогою до Міловського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, чи на «гарячу» лінію системи 0800 213 103.
Це безоплатно, оперативно та професійно.
Згідно з Законом, всі послуги юриста оплачує держава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь