A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Урожай-2020

Дата: 15.11.2020 09:23
Кількість переглядів: 613

Фото без описуВідзначення Дня працівників сільськог огосподарства- це визнання державою тяжкої хліборобської праці, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу! Це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це - свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Нам відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню, досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

На славу попрацювали сільські працівники району і в цьому році зайняли почесне перше місце по врожайності серед районів області по збиранню ранніх зернових і зернобобових культур та соняшнику.

Ранніх зернових і зернобобових культур зібрано на площі 19712 гектар, намолочено 86588 тон зерна з урожайністю 43,9 ц/га, в тому числі озимої пшениці намолочено 85 825 тон урожайність склала 44,0 ц/га . Зібрано рапсу озимого СТОВ «Агрофірма «Марківське» на площі 1125 га з урожайністю 25 ц/га, що є на рівні 2019 року.

Щедрими були на врожай поля зібрані працівниками ТОВ «Айдар» , де врожайність озимої пшениці досягла 49,9 центнерів з гектара, СТОВ «Фрунзе» – 49,6 ц/га, ТОВ «Мирне Плюс» - 45,9 ц/га, стабільно високі показники у ПрАТ «Агротон» – 44,9 ц/га, СТОВ «Агрофірма «Марківське» - 42,0 ц/га, СТОВ «Вікторія Плюс» - 37,2 ц/га, ПрАТ «Бондарівське» - 36 ц/га.

Зібрано соняшника на площі 20638 га намолочено 46,3 тисячі тон, при врожайності - 22,4 ц / га.

Найкращій результат отримали у СТОВ «Агрофірма «Марківське» де урожайність становить 24 ц/га.

Кукурудзи на зерно зібрано з площі 710 га, намолочено 2335 тон, урожайність 32,9 ц/га. Найкращий показник в ТОВ «Мирне Плюс» де урожайність кукурудзи склала 35,5 ц/га.

Всі сільгосппідприємства району добре підготувались та організовано провели осінню посівну компанію. Під врожай 2021 року посіяно озимих культур на площі 19870 гектар в тому числі озимого ячменю 50 гектарів.

Особливі слова подяки хочеться сказати сьогодні ветеранам сільськогосподарського виробництва. Завдяки Вам було створено те багатство, яке перейшло нам у спадок, а ми зобов'язані його зберегти, примножити і передати своїм нащадкам. Ваші поради - це золотий фонд нинішнього покоління хліборобів.

Дякуємо за Вашу сумлінну та багаторічну працю і бажаємо міцного здоров’я, щастя, довголіття та всього найкращого.

Шановні працівники сільського господарства! Щиросердно вітаюэмо Вас із професійним святом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь