A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Урочистості до Дня Збройних сили України

Дата: 04.12.2020 13:39
Кількість переглядів: 564

Фото без описуЩороку 6 рудня відзначається День Збройних Сил України – свято, яке сьогодні набуло особливого значення. Нині на збройні сили покладена священна місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя свого народу.

День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора.Фото без опису

Напередодні відзначення Дня Збройних Сил України у сесійній залі Марківської РДА відбулися урочисті збори. З вітальним словом до присутніх зверталися в.о. голови райдержадміністрації Олена Цовма, заступник селищного голови Марківської селищної ради Віталій Семенченко, голова Марківського осередку, громадської спілки ветеранів війни, учасників бойових дій, волонтерів АТО у Марківському районі Луганської області Юрій Цукренко, старший офіцер відділення призову Марківського об’єднаного районного територіального Центру комплектування та соціальної підтримки, лейтенант Микола Тищенко.Фото без опису

«Ми горді того, що можемо стояти поруч зі справжніми героями, які не роздумуючи, відстоювали право своєї держави на свободу та незалежність та з честю виконували свій патріотичний обов’язок. Віримо так як і ви, що наступну річницю Дня Збройних Сил України ми будемо відзначати в мирі та спокої» - звучало у вітальних промовах.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх вояків, побратимів, які віддали своє життя за свободу та територіальну цілісність України.

З нагоди відзначення Збройних Сил України Знаком пошани – «Захисника України», обласної військово-цивільної адміністрації було нагороджено:

Старшого солдата Юхнова Дмитра, десантно-штурмовий батальйон «Адар»;

Старшого солдата Юрія Проненка, перша танкова бригада;

Старшого солдата Олега Лазуренко, 14-та бригада;

Старшого солдата Єдуарда Коваля, протиповітряна оборона ЗСУ.

Відзнаки символічно були вручені рідними загиблих земляків.

Грамотами районної державної адміністрації та селищної ради були нагороджені:

Відповідальний виконавець мобілізаційного відділення Марківського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Інну Гринько;

Стрільця-гранатометника 708 окремого радіолокаційного взводу 164 бригади радіотехнічних військ Володимира Ткаченка;

Діловода відділення офіцерів запасу і кадрів Марківського об’єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Валерія Піддубного.

Також в ході привітань були вручені пам’ятні листівки рідним наших захисників-земляків, які загинули під час виконання свого священного боргу перед Батьківщиною.

Музичні привітання винуватцям свята щиро дарували Анна Тішаєва, Ольга Стрижаченко, Валентин та Галина Горбаньови, Марина Демко.

Сьогодні українська армія проходить складний етап становлення. На військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Тож прийміть слова підтримки від усіх марківчан, ми пишаємось Вами і молимось за Вас та Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь