Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури направлено клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно чоловіка, який під час сварки з дружиною наніс їй тілесні ушкодження, від яких жінка померла в лікарні.

Дата: 05.02.2021 16:56
Кількість переглядів: 1193

Фото без описуМарківським відділом Старобільської місцевої прокуратури направлено клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно чоловіка, який під час сварки з дружиною наніс їй тілесні ушкодження, від яких жінка померла в лікарні.

За процесуального керівництва прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження  за ч. 2 ст. 121 КК України відносно 34-річного місцевого жителя району.

В грудні 2020 року вказаний чоловік за місцем свого проживання, під час словесної сварки зі своєю дружиною, наніс останній тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла в хірургічному відділенні КНП «Марківська БПЛ МРР». У потерпілої залишилось чотири неповнолітніх дитини.

Під час проведення досудового розслідування з метою визначення психічного стану здоров’я підозрюваного проведено судово-психіатричну експертизу, згідно з висновком якої чоловік страждає на хронічне психічне захворювання та не міг усвідомлювати свої дії і керувати ними.

З огляду на викладене, Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури спрямовано до Марківського районного суду Луганської області  клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з наданням психіатричної допомоги з посиленим наглядом.

 

В.о. начальника

Марківського відділу                                           Б. Постолянюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь