A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури направлено клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно чоловіка, який під час сварки з дружиною наніс їй тілесні ушкодження, від яких жінка померла в лікарні.

Дата: 05.02.2021 16:56
Кількість переглядів: 1177

Фото без описуМарківським відділом Старобільської місцевої прокуратури направлено клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру стосовно чоловіка, який під час сварки з дружиною наніс їй тілесні ушкодження, від яких жінка померла в лікарні.

За процесуального керівництва прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження  за ч. 2 ст. 121 КК України відносно 34-річного місцевого жителя району.

В грудні 2020 року вказаний чоловік за місцем свого проживання, під час словесної сварки зі своєю дружиною, наніс останній тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона померла в хірургічному відділенні КНП «Марківська БПЛ МРР». У потерпілої залишилось чотири неповнолітніх дитини.

Під час проведення досудового розслідування з метою визначення психічного стану здоров’я підозрюваного проведено судово-психіатричну експертизу, згідно з висновком якої чоловік страждає на хронічне психічне захворювання та не міг усвідомлювати свої дії і керувати ними.

З огляду на викладене, Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури спрямовано до Марківського районного суду Луганської області  клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до закладу з наданням психіатричної допомоги з посиленим наглядом.

 

В.о. начальника

Марківського відділу                                           Б. Постолянюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь