A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Засідання профільних комісії Марківської селищної ради

Дата: 10.02.2021 14:45
Кількість переглядів: 1146

Фото без описуТриває підготовка до позачергового пленарного засідання сесії Марківської селищної ради, яке скликається на 12 лютого 2021 року з питань, які потребують термінового вирішення. Тож, сьогодні депутати плідно попрацювали на засіданнях профільних комісій, де були детально розглянуті запропоновані питання.

На засіданні комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку головував депутат селищної ради Олександр Коваль, присутнім був селищний голова Ігор Дзюба, депутати селищної ради, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету, які узяли активну участь в обговоренні. На порядку денному заслухали звіт про виконання бюджету за 2020 рік та про внесення змін до бюджету 2021 року, яким присутнім надала начальник відділу фінансів Ірина Кравцова.

Члени комісії з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища на чолі з депутатом селищної ради Ігорем Петренко, за присутності спеціаліста юридичного відділу та начальника відділу земельних відносин розібрали спірні питання, які виносяться на розгляд позачергової сесії.

Про внесення змін до Програми розвитку культури доповідала начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму Ольга Стрижаченко на комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення. Друге питання порядку денного вищезаначеної комісії стосувалося затвердження програми відділу соціального захисту населення, який щойно створився після реорганізації управління соціального захисту населення. Як зазначила головуюча комісії, депутат селищної ради Галина Худик, прийняття програм дуже важливе та надтермінове, аби відповідні категорії населення не втратили виплати.

Також, сьогодні зібралися й члени постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регуляторної політики, зміцнення законності та правопорядку. Тож, присутні члени комісії розглянули всі питання, що відносяться до її компетенції та рекомендували їх до розгляду на засіданні позачергової сесії Марківської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь