A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Марківщина спортивна-стратегія розвитку 2021

Дата: 10.02.2021 16:46
Кількість переглядів: 1175

За ініціативи відділу молоді та спорту Марківської селищної ради на чолі з Володимиром Личманом, з метою популяризації та розвитку спорту в Марківській громаді, зала засідань зібрала спортивну спільноту Марківщини – тренерів, спортсменів, керівників спортивних закладів на території громади, старост сіл та тих, кому просто небайдужий спорт та подальший його розквіт. Також, на зібрання були запрошені депутати Марківської селищної ради, члени комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

На початку заходу до присутніх звернувся голова Марківської громади Ігор Дзюба. «Спорт, як відомо – це запорука здоров’я, яке особливо важливо зміцнювати щодня. Тож, моя підтримка всіх перспективних пропозицій щодо розвитку спортивної галузі в громаді стовідсоткова. Сподіваюсь сьогодні почути від ініціативних та завзятих жителів нашої громади цікаві пропозиції, для початку потрібно разом накреслити план-мапу подальших спільних дій для досягнення мети!» – наголосив Ігор Анатолійович. Зі своїм баченням розвитку спорту перед громадою виступили директор Марківської ДЮСШ Роман Демко, тренер з греко-римської боротьби Олег Ковальов, капітан волейбольної команди «Схід» Сергій Грибінник, директор ФСК «Нива» Олександр Онопрієнко. В активному обговоренні взяли участь майже всі присутні, кожен хотів внести свої пропозиції, серед найяскравіших такі: побудування спортивного майданчика зі штучним покриттям, ремонт залу для греко-римської боротьби, оснащення велодоріжок, побудувати басейн, створення поля для пляжного волейболу, купівля власного транспорту для спортсменів. І це тільки початок…

Всі проблемні питання були занотовані у протоколі засідання, який буде подано спочатку на ознайомлення голові громади, а невдовзі на розгляд сесії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь