A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Відбулось засідання позачергової сесії Марківської селищної ради

Дата: 12.02.2021 12:30
Кількість переглядів: 1111

Фото без опису12 лютого 2021 року на пленарне засідання четвертої (позачергової) сесії Марківської селищної ради восьмого скликання прибули депутати, старости сіл громади, представники правоохоронних органів, керівники структурних підрозділів селищної ради, засоби масової інформації та громадськість. Провів засідання селищний голова Ігор Дзюба. Напередодні, на засіданні профільних комісій були попередньо вивчені питання порядку денного й винесені на розгляд сесії. Також, слід зазначити, що вчора, на засіданні селищної ТВК, було вже традиційно порушено законодавство та прийнято ряд незаконних постанов, про що на початку сесії присутнім повідомив заступник голови СТВК Максим Конюхов. Коли на порядку денному стоять життєво-важливі для громади питання, а саме: затвердження програми надання соціальних послуг громадянам, які цього потребують; виділення субвенції з обласного бюджету для лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином - потребують першочергового розгляду, деякі депутати продовжують підтримувати вже вподобані політичні махінації. Жителі Марківщини обрали депутатський корпус з надією прийняття ними важливих рішень для покращення життя в громаді. А на те маємо постійне перешкоджання роботі та ще й оминаючи закон. Як наголосив Максим Конюхов у своєму виступі: «Я став свідком злочинних дій громадянина Сєрпокрилова, який порушуючи виборче законодавство України, а саме ст. 283 ч.5. громадянин Сєрпокрилов виніс на розгляд засідання сесії Марківської СТВК, яка доречі в своїй більшості складається не з мешканців нашої громади, свідомо злочинну постанову в якій порушив права кандидата в депутати Котілевської Вікторії Василівни бутиобраною, та свідомо, безпідставно завів кандидатуру Шкирі Оксани Миколаївни, яка згідно протоколу та за кількістю голосів знаходиться значно нижче за списком! Скільки ще триватимуть на нашій Марківщині нехтування закону та прав виборців, хоча ініціаторів цих подій знають всі жителі громади!»

Також Максим Олександровичвідповідні заяви спрямував до відділу Поліції та Центральної виборчої комісії.

Відповідно до заяви голови СТВК В’ячеслава Сєрпокрилова, його виступ було включено до порядку денного сесії, але не дочекавшись цього він залишив залу засідань.

Тож, сьогодні, на засіданні депутатами, які лишились в сесійній залі, виконувати свій громадянський обов’язок, були розглянуті наступні питання:

1. Про внесення змін до «Програми фінансової підтримки комунальних підприємств та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2020-2022 роки».

2. Про затвердження Програми надання соціальних послуг громадянам, які цього потребують на 2021-2022 роки

3. Про внесення змін до Програми розвитку культури Марківської селищної ради.

4. Про звіт щодо виконання бюджету Марківської селищної ради.

5. Про внесення змін до рішення Марківської селищної ради від 24.12.2020 року №2/2-37/2020 «Про бюджет Марківської селищної ради на 2021 рік»

6. Про покладання обов’язків із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів цивільного стану, вчинення дій щодо ведення по господарського обліку.

7. Про виготовлення номерних печаток та штампів для старост Марківської селищної ради.

Та ціла низка питань земельної сфери.

З усіма рішеннями сесії можна буде ознайомитися згодом на офіційному веб сайті Марківської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь