Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

На черговому засіданні виконавчого комітету Марківської селищної ради було прийнято ряд важливих рішень для життєдіяльності громади

Дата: 19.02.2021 12:39
Кількість переглядів: 896

Фото без опису19 лютого 2021 року селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба провів чергове засідання виконавчого комітету. На початку засідання була оголошена хвилина мовчання в знак пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні, ми будемо завжди пам’ятати про ваш подвиг, вічна слава Героям. Також з цього приводу з промовою до присутніх звернувся депутат Марківської селищної ради від політичної партії «Європейська солідарність» - Олександр Коваль. Присутні вже вкотре згадали про ті жахливі події на майдані, якою кривавою ціною ми наблизились до правди…
На зазідання виконкому прибули члени виконкому, серед яких старости всіх округів Марківської громади, заступники селищного голови, доповідачі – начальники відповідних відділів селищної ради та депутати Марківської селищної ради. Серед питань, які були винесені на порядок денний були:
1. Про розгляд клопотання голови ВП ГС Асоціації ветеранів війни учасників бойових дій та волонтерів АТО у Марківському районі Луганської області.
2. Про передачу залишку коштів з спеціального реєстраційного рахунку Марківського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Луганської області на спеціальний реєстраційний рахунок КУ «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради.
3. Про затвердження вартості харчування в закладах дошкільної освіти та загальної середньої освіти Марківської чселищної ради в 2021 році.
4. Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.
5. Про створення комісії з питань захисту прав дитини Марківської селищної ради.
6. Про затвердження зразків та описів печаток і штампів відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Марківської селищної ради Луганської області.
7. Про створення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Марківської селищної ради.
8. Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської селищної ради.
9. Про створення опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування).
10. Про визнання житлового будинку не придатним для проживання та визнання літньої кухні житловим будинком.
11. Про присвоєння поштової адреси житловій будівлі.
12. Про надання матеріальної грошової допомоги на лікування.
13. Про надання матеріальної грошової допомоги на поховання.
14. Про надання матеріальної грошової допомоги на вирішення соціально-побутових питань.
15. Різне.
Доповідачі детально надали всі необхідні документи стосовно кожного питання. Членами виконкому були прийняті відповідні рішення з якими ви зможете ознайомитися згодом на офіційному веб-сайті Марківської громади за посиланням: https://markivska-gromada.gov.ua/rishennya-vikonkomu-11.../

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь