A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

"Опитування мешканців громади щодо безробіття та незацікавленість місцевого населення в розвитку сільського господарства в Марківській громаді Луганської області"

Дата: 23.02.2021 08:54
Кількість переглядів: 1131

Марківська селищна рада спільно з ГО "МОЛОДА ЕНЕРГІЯ" та ГО "Кризька сільська організація "Промінь" розпочинає "Опитування мешканців громади щодо безробіття та незацікавленість місцевого населення в розвитку сільського господарства в Марківській громаді Луганської області", що в рамках проєкту «Життя на межі миру: від громадських ініціатив до громадської безпеки в громадах».
Шановні жителі громади, активні та зацікавлені, готові до нових експерементів, запрошуємо Вас до загального Опитування! Для цього слід перейти за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf0Lr3XHL.../viewform
та заповнити відповідну форму відповідаючи на питання анкети. Сподіваємось на Вашу активність!!!
Для інформації.
Проєкт «Життя на межі миру: від громадських ініціатив до громадської безпеки в громадах» реалізується спілкою Громадські Ініціативи України у партнерстві з організацією ГО «Точка Доступу» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Данії, Швейцарії та Швеції.
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь