A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Спілкуємося з податковою та сплачуємо податки через Електронний кабінет

Дата: 23.02.2021 13:11
Кількість переглядів: 1108

Головне управління  ДПС у Луганській області повідомляє, що для зручності платників податків Державною податковою службою України запроваджено сервіс «Електронний кабінет платника», скористатись яким можливо цілодобово як з персональних комп’ютерів так і з смарт-пристроїв, сервіс працює безкоштовно. За допомогою цього сервісу можливо сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомостіпро суми отриманих доходів і утриманих податків,переглядати інформацію щодо стану своїх розрахунків з бюджетом, зокрема про заборгованість зі сплати податків (зборів) та ЄСВ, стан поданої звітності та інше.

До переваг подачі електронної звітності відноситься: економія часу, вибір часу здачі звітності, зручного для платників податків, постійне оновлення програмного забезпечення відповідно до останніх норм законодавства, автоматичне формування архіву електронних копій звітів, квитанцій та інших документів.

В «Електронному кабінеті платника» міститься інформація щодо контактних даних державних податкових інспекцій та документів, граничний термін подання яких є найближчий до обраної дати. Додатково в кабінеті розміщено податковий календар  з відображенням інформації щодо граничного терміну  сплати податків та надання податкової звітності.

Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua з використаннямкваліфікованого електронного підпису (КЕП).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь