A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Про реалізацію Проєкту “Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей”

Дата: 24.02.2021 14:28
Кількість переглядів: 1027

Фото без описуІнформуємо вас про третій етап реалізації Проєкту “Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальноі? сфери в 10 громадах Луганськоі? та Донецькоі? областеи?”, що виконується Асоціацією органів місцевого самоврядування “Асоціація учасницького розвитку громад” в рамках проєкту “Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)”, що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

Підготовка стратегій розвитку системи соціального захисту населення

24 лютого у Марківській громаді відбулась публічна презентація напрямків розвитку системи соціального захисту населення, які були розроблені робочою групою та експертами Асоціації протягом попередніх заходів Проєкту. Мешканці громади ознайомились зі стратегічними документами, обговорили перспективи втілення запропонованих стратегічних і операційних цілей та внесли свої коментарі.

Отримані від населення пропозиції сприятимуть зваженому рішенню щодо визначення і затвердження у громаді перспективної стратегії розвитку системи соціального захисту населення на 2021-2026 роки.

Мультимедійні кімнатиФото без опису

Нагадаємо, що у 10 громадах-партнерах Проєкту з січня почали функціонувати мультимедійні кімнати, обладнані необхідною презентаційною технікою та меблями для комфортних комунікацій із жителями, обміну досвідом з іншими громадами, надання соціальних послуг та проведення освітніх заходів.

Наразі в громадах вже розроблені плани заходів, які будуть проведені на базі кімнат до квітня включно. Заходи спрямовані на підвищення кваліфікації та обміну досвідом соціальних працівників і фахівців з соціальної роботи, на надання онлайн консультаційних послуг жителям громад, на розвиток потенціалу місцевої молоді та громадського активу та будуть проведені у співпраці з громадськими організаціями та благодійними фондами, за експертної підтримки проєкту.   Фото без опису

Адреса мультимедійної кімнати: смт Марківка, вул Центральна буд. 18.

Контакти для співпраці щодо проведення заходів: начальник відділу соціального захисту населення Костянтин Тищенко.

Цифрова трансформація Фото без опису

У рамках компоненту “Цифрова трансформація та модернізація соціальних інституцій” експертами з цифрових рішень була проведена первинна оцінка цифрової зрілості соціальних установ, аналіз даних та сформовано перелік з довгострокових та короткострокових рекомендацій щодо цифрової трансформації та вдосконалення послуг соціальних установ. Запропоновані рішення будуть включені до стратегічних й операційних цілей.

 

Нагадаємо, що проєкт є інноваційним та направлений на інтегрований розвиток соціальної сфери в громадах. Проєкт базується на принципах мультидисциплінарності, партисипативності, цифрових та  просторових рішеннях й інноваційних підходах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь