A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Депутати Марківської селищної ради ведуть активно прийоми громадян по відповідних округах

Дата: 26.02.2021 11:46
Кількість переглядів: 1313

Депутати - це представники спільних інтересів громади. Вони обираються громадянами безпосередньо, від них очікують діяльності на благо усієї громади, щоденної активної праці, втілення системності і комплексності у вирішенні нагальних спільних завдань. Від депутатів люди сподіваються допомоги правової і моральної, адже це ті обранці, на яких законом і людським вибором покладено організовувати і забезпечувати поступ у підвищенні якості життя усіх і кожного.

Як прописано в Законі України «Про статус депутатів місцевих рад» - депутат має права та обов’язки. Насамперед, це постійно підтримувати зв'язок з виборцями, а також громадськими організаціями, трудовими колективами підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, органами місцевого самоврядування, місцевими органами виконавчої влади на відповідній території.
Протягом лютого, депутат Марківської селищної ради, начальник КУ «Марківський комунальник» Віталій Скиртач, виконуючи разом зі своїми підлеглими роботи з відновлення вуличного освітлення знаходив час для зустрічі з громадянами, згідно графіка проводив виїзні прийоми на території сіл Гераськівське, Первомайське, Красне Поле, Височинівка з місцевими жителями.
Під час спілкування занотовував собі існуючі проблеми зазначених територій, разом із мешканцями обговорювали першочерговість намічених планів та шляхи вирішення. Здивування деяких громадян немало меж: «Чому, вибори минули, а ви тут питаєте що нам треба? А відновлення вуличного освітлення - то взагалі дивина – обіцяли – зробили!!!» Як запевняв жителів Віталій Олексійович: «Тож, ми тепер громада! І діяти потрібно разом, тільки тоді будуть результати!» Виборці повинні знати свого депутата на окрузі не тільки в обличчя, а й за перелік корисних справ, які він встиг втілити в життя протягом терміну перебування депутатом. Адже тісне спілкування з жителями громади – зміцнює статус депутата на місцях, підвищує рівень довіри до влади.
Тож, проблеми озвучені, шляхи виконання будуть узгодженні з керівництвом громади, з настанням весняного тепла – будемо переходити від планів до їх виконання!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь