A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Мери закликали керівництво держави збільшити відсоток зарахування ПДФО до місцевих бюджетів

Дата: 02.03.2021 14:07
Кількість переглядів: 1001

Фото без опису25 лютого відбулося засідання Ради розвитку громад та територій, на якому виступили члени Правління АМУ – Тернопільський міський голова Сергій Надал, Маріупольський міський голова Вадим Бойченко, а також мер міста Золотоноша Віталій Войцехівський.

? Сергій Надал відзначив, що Конгрес місцевих і регіональних влад може допомогти ефективніше працювати органам місцевого самоврядування, органам державної влади, а найголовніше — вирішити проблеми людей.

Тернопільський міський голова подякував за врахування інтересів територіальних громад при голосуванні за проект змін до Бюджетного кодексу України,  а саме, збереження на постійній основі зарахування до доходів загального фонду бюджетів місцевого самоврядування 13,44% акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального. Також він висловив позицію Асоціації міст України  щодо необхідності у наступному бюджетному процесі збільшити частину ПДФО, яка буде зараховуватися до місцевих бюджетів. «Попереду нас чекає багато викликів, які слід вирішувати разом. Адже у всіх нас єдина мета – сильна, незалежна, унітарна Україна», - наголосив С.Надал.

Відео виступу Тернопільського міського голови С.Надала:

?  Вадим Бойченко зазначив, що вирішення інфраструктурних питань дасть новий імпульс у розвитку Маріуполя і  Донецької області.

«Маріуполь пройшов складний шлях випробувань. З 2014 року наше місто стало сильніше та навчилося йти вперед. Ми прийняли до громади 120 тисяч «нових маріупольців». Разом стали будувати вітрину відновленого українського Донбасу. Сьогодні в рамках децентралізації, як основної реформи, ми знайшли в собі можливості розвиватися і реалізовувати проєкти. Стати найбільш відкритим і прозорим містом України», - підкреслив В. Бойченко.

На завершення Вадим Бойченко від імені Правління Асоціації міст України звернувся до керівництва держави з проханням збільшити відсоток ПДФО, який буде спрямовуватися до місцевих бюджетів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь