A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Визначення пріоритетних напрямків розвитку сільського господарства, у рамках проведення локального аналізу

Дата: 02.03.2021 15:59
Кількість переглядів: 1034

Вперше, проводячи локальний аналіз, намагаємось опанувати нові форми роботи з громадою. В заходах реалізації ініціативи "Опитування мешканців громади щодо безробіття та незацікавленість місцевого населення в розвитку сільського господарства в Марківській громаді Луганської області" є проведення круглого столу. Наразі триває підготовка до узагальненого аналізу опитування. Сьогодні, для збору інформації щодо стану справ в агропромисловому розвитку громади, представниця робочої групи Любов Куряча (спеціаліст Марківської селищної ради) поспілкувалась з начальником відділу агропромислового розвитку Іриною Григоренко. В ході зустрічі були визначені пріоритетні напрямки розвитку сільського господарства, а також напрацьовані шляхи покращення стану справ в галузі.

Нагадуємо, опитування проводиться онлайн за посиланням до 10 березня 2021 року перейдіть за посиланням:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0Lr3XHL_950tsgPpu5m9u1yAARXRYO2xbsbPYndahES318g/viewform?fbclid=IwAR31mUSpQm9BIesq1djMCQSU8QCSN-dzheCkrGLP553K_NrLK9hIaoK_Vug

Проєкт «Життя на межі миру: від громадських ініціатив до громадської безпеки в громадах» реалізується спілкою Громадські Ініціативи України у партнерстві з організацією ГО «Точка Доступу» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь