A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Створення сучасного простору для культурного дозвілля та фізичного розвитку дітей та молоді Марківської громади в сквері «КАЗКА»

Дата: 16.03.2021 10:42
Кількість переглядів: 355

Фото без описуЩодо розгляду проєктів бюджету участі поданих цього року до відділу економічного розвитку, технологій та інформаційно-комунікаційних технологій Марківської селищної ради, а саме створення сучасного простору для культурного дозвілля та фізичного розвитку дітей та молоді Марківської громади в сквері «КАЗКА», за ініціативи членів координаційної ради на чолі з заступником селищного голови Андрія Лигути, 16 березня відбулось повторне засідання з ініціативною групою «Зробимо разом» авторів вищевказаного проєкту. Членів координаційної ради цікавило конкретні дії та плани щодо реалізації проєкту, адже сквер «Казка» знаходиться в центрі селища й питання його благоустрою стосується кожного його мешканця, тому всі дії повинні бути проаналізовані та виважені з огляду на інфраструктуру селища. До жвавого обговорення долучилися заступник селищного голови виконавчих органів ради Юрій Ковтун, представники відділу ЖКГ та небайдужі депутати Марківської селищної ради. Кожен з учасників наради мав змогу висловити свою думку та обґрунтувати своє бачення реалізації даного проєкту. Як зазначив головуючий координаційної ради, проєкт має бути якісним та безпечним, а по наповненню відповідати назві скверу - «Казка»! Головне працювати злагоджено й разом й результат буде відповідно позитивним.

Тому, обмінявшись пропозиціями, вислухавши всі аргументи було вирішено ще раз обдумати даний проєкт й вже завтра винести остаточне рішення.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь