A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

ЦЕ ЦІКАВО!

Дата: 24.03.2021 15:46
Кількість переглядів: 396

Фото без описуОдним з напрямків роботи відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно - комунікаційних технологій є робота з громадськими організаціями. Працівники відділу запропонували комунальній установі «Центр надання професійного розвитку педагогічних працівників» Марківської селищної ради взяти участь в онлайн - заходах ГО «Амбасадори миру», в рамках співпраці Марківської селищної ради в межах мережі «Амбасадори миру».

Метою онлайн заходів «Лабораторії Амбасадорів миру» є трансформація конфліктів, ненасильницького спілкування, побудови діалогів, інструментів та методології миротворців, пов’язаних з освітою в галузі прав людини, міжкультурного діалогу, популяризації досягнень напряму роботи Програми ООН із відновлення та розбудови миру щодо соціальної єдності та роботи з молоддю.
Взяли участь педагогічні та учнівські, батьківські колективи, соціальні працівники, яким організатори запропонували виготовлення цікавих художніх виробів.
Захід «ЛАБОРАТОРІЯ Амбасадорів миру «Трансформації конфліктів» організований в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за організаційної підтримки діалогової платформи GreenLab СНУ ім. В. Даля та ГО «Амбасадори миру» в рамках співпраці із Програмою ООН із відновлення та розбудови миру та фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН із питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь