A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Чистота і порядок залежить від кожного з нас!

Дата: 24.03.2021 15:47
Кількість переглядів: 672

Квітучі дерева, чисте повітря, прибрані вулиці та парки – мінімум, потрібний, щоб пишатися своїм селищем, селом і насолоджуватися життям у ньому.

Найменша дрібничка, зроблена у цьому плані кожним жителем та керівниками підприємств, принесе суспільну користь і зробить нашу громаду кращою. І навпаки, кожен кинутий під ноги недопалок – краплина, з якої збирається море сміття. А комусь же його треба прибирати.
Жителі Марківської ОТГ завжди славились тим, що були добрими господарями на своїй землі. На часі усім нам про це потрібно згадати.
Сподіваємось на підтримку жителів та гостей громади, що вони не будуть стояти осторонь цього процесу, інакше самотужки навести належний санітарний порядок і утримувати населені пункти чистими і красивими буде досить складно.
На жаль, не всі наші співгромадяни розуміють те, що не можна виносити сміття до проїзної частини вулиць та на береги річок. Потрібно шанобливіше ставитися до стану своїх дворів, прибудинкових територій, під’їздів та парків. Не паркувати свої автівки під час негоди на зонах газонів та майданчиках не призначених для транспортних засобів.
Для дотримання чистоти і порядку в громаді необхідно дотримуватись елементарних правил поводження у громадських місцях, що є ознакою вихованості, порядності та сумління:
– власним прикладом показати, що чистота й охайність повинна бути не лише напередодні великих свят, а й у повсякденні;
– прибирати прилеглу до огорожі територію, забрати із вулиць будівельні матеріали та залишки будівельного сміття;
– не допускати створення стихійних сміттєзвалищ;
- дбайливо ставитися до комунальної власності;
- у період негоди не наносити додатковий бруд на тротуари.
Пам’ятаймо, що наша поведінка є прикладом для наслідування нашими дітьми та онуками. Давайте закладемо у них основи внутрішньої культури та збережемо свою маленьку батьківщину – рідне село для них і для себе, як справжні господарі. Адже ніхто, окрім нас самих, не зможе нам створити затишок і порядок. А відтак, і хороший настрій усім, котрі люблять і шанують своє рідне селище.
Нехай чистота та охайність стануть Вашою доброю звичкою!
На фото (Сьогодні працівники КП «Марківський комунальник» спільно з працівниками відділу ЖКГ Марківської селищної ради, не зважаючи на погодні умови завезли бетонні бордюри, аби недбалі громадяни, у пошуках місця паркування, не псували майбутній газон. Звичайно ж все зрозуміло, треба десь залишити авто, але ж біля свого двору Ви чомусь накладаєте гілля та каміння аби не наробив хтось колій, чи не так?).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь