A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Засідання шостої (позачергової) сесії Марківської селищної ради

Дата: 08.04.2021 14:26
Кількість переглядів: 499

Фото без описуНа засідання шостої (позачергової) сесії Марківської селищної ради, яку очолив селищний голова Ігор Дзюба, 08 квітня 2021 року прибуло 15 депутатів. На початку засідання виступив заступник голови Марківської селищної виборчої комісії Максим Конюхов, який ознайомив присутніх зі змістом Постанови ЦВК від 07.04.2021 № 150 згідно якої ЦВК зареєструвала депутатами Марківської селищної ради Котілевську В.В. та Петросяна Г.Є., обраних у територіальному виборчому окрузі № 4 від Луганської обласної організації політичної партії "НАШ КРАЙ". Окрім того, ЦВК зобов’язала голову, а в разі його відсутності чи неможливості виконання ним своїх повноважень – заступника голови вказаної ТВК оголосити на найближчому пленарному засіданні Марківської селищної ради рішення Центральної виборчої комісії про реєстрацію зазначених депутатів, що власне й зробив доповідач. Після публічного складання присяги, як того вимагає законодавство, вищевказані депутати розпочали свою роботу на засіданні сесії разом з усіма. Сьогодні на порядку денному було лише два питання, які потребували термінового розгляду.

  1. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств та здійснення внесків до їх  статутних фондів на 2020-2022 роки. Доповідач заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради Юрій Ковтун.
  2. Про внесення змін до бюджету Марківської територіальної громади на 2021 рік. Доповідач начальник відділу фінансів Ірина Кравцова.

У різному до присутніх звернувся начальник Марківського міжрайонного відділу 3 управління Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях Євген Бєліков, який наголосив на дотриманні норм діючого законодавства депутатами під час прийняття рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь