A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Підрахунок голосів за проєкти бюджету участі Марківської ТГ

Дата: 27.04.2021 13:23
Кількість переглядів: 387

На виконання Програми з реалізації бюджету участі в Марківській територіальній громаді на 2021 рік, затвердженої рішенням сесії Марківської селищної ради восьмого скликання від 25 січня 2021 р. № 3-7/2021 з 02.02.2021 року по 26.02.2021 здійснювався прийом проєктів по впровадженню та реалізації бюджету участі на 2021 рік. За цей період надійшло 12 проєктів, що були допущенні до голосування за рішенням Координаційної ради.

Голосування тривало з 12 – 26 квітня поточного року. Жителі територіальної громади (які мають реєстрацію місця проживання у громаді) мали змогу проголосувати за проєкти шляхом заповнення паперової та електронної версії бланку для голосування у визначених пунктах голосування. Кожен житель громади міг віддати один голос за один проєкт.

27 квітня 2021 року після закінчення голосування Координаційна рада, яку очолює заступник селищного голови Андрій Лигута провела попередній підрахунок голосів за участі старост сіл громади та авторів проєктів. Далі відділ економічного розвитку та інвестицій Марківської селищної ради здійснить перевірку бланків для голосування на предмет відповідності до вимог проведення голосування та сформує перелік проєктів, які набрали найбільшу кількість голосів мешканців територіальної громади. Всього проголосували 2217 – у паперовому та 93- в електронному вигляді. Тож, наразі триває перевірка, після закінчення якої відбудеться остаточне оголошення результатів, про дату буде оголошено попередньо. Слідкуйте за новинами нашого сайту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь