Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Оголошення переможців бюджету участі в Марківській територіальній громаді на 2021 рік

Дата: 30.04.2021 12:51
Кількість переглядів: 1001

Фото без опису30 квітня відбулось засідання Координаційної ради з питань бюджету участі в Марківській територіальній громаді на 2021 рік на якому головував заступник селищного голови Андрій Лигута. Напередодні, після відкриття скриньок для голосування , працівниками  відділу економічного розвитку та інвестицій та спеціалістом відділу інформатизації, телекомунікацій та інноваційного розвитку була проведена остаточна перевірка заповнених друкованих бланків, та внесення даних до порталу https://budget.e-dem.ua/4422555100/projects (EDEM) Громадський бюджет Марківської територіальної громади.

Під час перевірки заповненого друкованого бланку для голосування особлива увага була звернена на обов’язкове заповнення наступних пунктів: прізвище, ім’я, по-батькові, дата народження, серія та номер паспорту, адреса реєстрації, дата заповнення, підпис заповнювача, відмітка про голосування.

Таким чином, як повідомила начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Вікторія Сиса, що при  введені даних паперових бланків до електронної бази виявлено, що загальна кількість друкованих бланків складає 2194 одиниць, з яких 2156 – зарахувати як дійсні, а 38 одиниць – недостовірні бланки (не заповнені всі пункти в бланку для голосування). При завантаженні електронної бази до порталу Громадського бюджету Марківської територіальної громади, виявлено, що ще 30 бланків виявилися недійсними (в зв’язку з тим, що жителі голосували за декілька проєктів).

Тож,  після підрахунку заповнених друкованих бланків разом з голосування в електронному вигляді, загальна кількість достовірних заповнених бланків склала 2219 штук, недостовірних – 68 штук. Інформація про голосування за проєкти, подані в рамках бюджету участі у Марківській територіальній громаді на 2021 рік додається (додаток 1).

Перелік проєктів-переможців, за які проголосувала громада і які отримають фінансування за рахунок коштів бюджету участі у 2021 році складений (додаток 2).

Так, визначено переможцями 6 проєктів на суму 284 687,40 грн.

https://rada.info/upload/users_files/04335559/99d46d604560b82301ead691caca0a8f.docx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь