A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Початок зеленого сезону на «Ниві» Марківської громади

Дата: 08.05.2021 18:04
Кількість переглядів: 295

Фото без опису08 травня 2021 року на початку футбольного поєдинку у рамках чемпіонату Луганської області між «Нивою» та «Будівельником» до присутніх та вболівальників урочисто звернувся голова Марківської ТГ Ігор Дзюба, привітавши громаду з початком зеленого сезону та оголосив хвилину мовчання з нагоди Дня пам’яті та примирення, який сьогодні відзначає Україна. Долучився до привітань голова Луганської асоціації футболу Ігор Шопін, який в свою чергу подякував за щирий прийом та разом із очільником Марківської громади вручив відзнаки спортсменам за минулий сезон. До речі серед нагороджених був і наш земляк Сергій Гура, який сьогодні виступав вже в складі ФК «Будівельник». Також були вручені м’ячі капітанам обох команд.

Після офіційної частини, під звуки державного гімну, який наживо виконали викладачі Марківської школи естетичного виховання разом із керівником СК «Мрія» Максимом Конюховим, почалося основне дійство – футбол!!!
Гра була дійсно жива та цікава, з купою гольових моментів. Вболівальники не встигали перехоплювати подих й серцем були на полі зі своєю командою. Першим відкрив рахунок Максим Єманов. А далі Ви все бачили в прямому ефірі… якщо ні, то кінечний результат гри 2:1.
Футболісти Марківської «Ниви» показали достойну й виважену гру, боролися до останньої краплі поту, гідно поступитися супернику теж треба вміти!
Браво хлопці – ВИ НАЙКРАЩІ!!!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь