A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Відбулось засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради

Дата: 12.05.2021 10:51
Кількість переглядів: 417

Фото без опису12 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради, яке провів селищний голова Ігор Дзюба. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності Марківської громади. В засіданні участь взяли заступники селищного голови та постійні члени виконавчого комітету.

Про затвердження плану заходів щодо складання прогнозу та проєкту бюджету, організації виконання та роботи з підготовки річної звітності про виконання бюджету Марківської селищної територіальної громади доповідала начальник відділу фінансів Ірина Кравцова. Наступне питання щодо встановлення тарифів на послуги з центрального водопостачання та водовідведення КП «Марківка вода» Марківської селищної ради для присутніх озвучив заступник селищного голови виконавчих органів ради Юрій Ковтун, який повідомив про послідовне проходження всіх необхідних процедур відповідно до діючого законодавства.
У ході засідання було прийнято рішення про створення спеціалізованої служби «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства за ознакою статі(з кризовими кімнатами)» та створення спеціалізованої служби «Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства за ознакою статі». Про це повідомила в.о. директора КУ «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради Світлана Кучерова. Також вона доповідала стосовно звільнення громадян від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) у відділенні соціальної допомоги вдома. Серед питань порядку денного було затверджено присвоєння поштової адреси частини будівлі Сичанської лікарської амбулаторії, доповідач головний спеціаліст відділу ЖКГ Олексій Міхальцов. Про надання дозволу гр. К. на збір сухих повалених дерев та гілля з них.
Всі прийняті рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Марківської громади.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь