A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

ПОГАШЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ З ЄСВ – ВИМОГА СЬОГОДЕННЯ!

Дата: 15.06.2021 09:17
Кількість переглядів: 314

Фото без описуРобоча група Марківської селищної ради Луганської області з питань погашення заборгованості із заробітної плати(грошового забезпечення) наголошує, що обов’язок кожного громадянина щодо сплати податків і зборів у порядку і розмірах, встановлених законом, визначено ст. 67 Конституції України.
         Наявність у суб’єктів господарювання заборгованості зі сплати єдиного внеску - це не лише недоотримання коштів державою, а ще й втрата найманими особами страхового стажу і права на пенсію, а також гарантій на соціальний захист.

Відповідно до чинного законодавства єдиний соціальний внесок підлягає сплаті незалежно від фінансового стану платника. Зобов’язання із сплати єдиного соціального внеску виконуються в першу чергу і мають пріоритет перед усіма іншими зобов’язаннями, крім зобов’язань з виплати заробітної плати (доходу). Розстрочення та відстрочення заборгованості зі сплати ЄСВ не передбачено.  Заборгованість не підлягає списанню.

Звертаємо увагу боржників – приватних підприємців на те, що одним із джерел погашення боргів перед державою є особисте майно приватного підприємця, що ставить під загрозу добробут власної сім’ї. Також   відповідно до ст. 6 Закону України «Про порядок виїзду з України  і в’їзду в Україну громадян України» до боржників-підприємців та посадових осіб підприємств боржників  вживаються заходи щодо тимчасових обмежень у праві виїзду за кордон.

          Закликаємо роботодавців та підприємців! Будьте дбайливими щодо майбутнього вже сьогодні: обов’язково сплачуйте щомісяця суму єдиного внеску, встановленого законодавством. Перевірте себе в реєстрі боржників та погасіть існуючу заборгованість. Не порушуйте стабільність  соціальних виплат.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь