A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Низку земельних питань було розглянуто депутатами Марківської селищної ради восьмого скликання на засіданні позачергової сесії

Дата: 22.06.2021 16:02
Кількість переглядів: 399

22 червня відбулося засідання дев’ятої (позачергової) сесії Марківської селищної ради. На початку пленарного засідання селищний голова Ігор Дзюба запропонував присутнім долучитися до Всеукраїнської хвилини мовчання з нагоди Дня Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні. У засіданні взяли участь 22 депутати селищної ради, а також запрошені представники силових структур громади, розпорядники коштів, начальники відповідних відділів Марківської селищної ради, старости сіл Марківської громади, землевпорядники на відповідних територіях.

На порядок денний було винесено наступні питання:
1. Про внесення змін до «Програми фінансової підтримки комунальних підприємств та здійснення внесків до їх статутних фондів на 2020-2022 роки». Доповідав заступник селищного голови з питань виконавчих органів ради Юрій Ковтун.
2. Про внесення змін до цільової Програми «Розвиток освіти Марківської селищної ради» на 2021 рік. Доповідав начальник відділу освіти Марківської селищної ради Анатолій Бородавка.
3. Про внесення змін до бюджету Марківської селищної територіальної громади на 2021 рік. Доповідала начальниця відділу фінансів Марківської селищної ради Ірина Кравцова.
4. Про внесення змін до рішення сесії Марківської селищної ради від 23.11.2020 № 26-12/2020 «Про прийняття із спільної власності територіальних громад Марківського району комунальних установ та нерухомого і рухомого майна у власність Марківської селищної ради». Доповідав начальник юридичного відділу Марківської селищної ради Ігор Лигута.
5. Про прийняття із спільної власності територіальних громад Марківського району комунальних установ та нерухомого і рухомого майна у власність Марківської селищної ради». Доповідав начальник юридичного відділу Марківської селищної ради Ігор Лигута.
6. Про внесення змін до складу конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади керівників комунальних підприємств, організацій, установ, закладів Марківської селищної ради сьомого скликання від 21.12.2019 № 8-16/2019. Доповідав начальник юридичного відділу Марківської селищної ради Ігор Лигута.
Наступні питання стосувалися земельних відносин на території Марківської селищної територіальної громади, з яких доповідали землевпорядники на відповідних територіях.
У «Різному» заслухали звернення депутатів селищної ради та громадян стосовно питань щодо життєдіяльності у різних сферах громади. Також перед присутніми звітував поліцейський офіцер громади Іван Білянський, який ознайомив з результатами роботи за І -півріччя 2021 року.
Всі прийняті рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Марківської громаді у встановлений законодавством строк.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь