A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Запущено Інноваційний веб портал Луганщини – https://i-lug.gov.ua/.

Дата: 05.07.2021 14:04
Кількість переглядів: 364

Створення продукту стало можливим завдяки фінансовій підтримці Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Конкурентні переваги області, дослідницький та інноваційний простір, реалізація проєктів міжнародної технічної допомоги, міжнародного співробітництва області, розвиток електронної демократії Луганщини, визначні місця регіону, презентаційно-інформаційні видання, корисні посилання, оголошення, анонси, історії успіху, останні новини – все це та багато іншого ви зможете знайти на першому інноваційному веб порталі Луганщини.

Крім цього, на ресурсі розміщено 3 інтерактивні мапи:

«Луганщина цікава» (відомості про місцевих творців, парки, сквери, музеї, туристичні маршрути, собори, храми, кінні заводи, пам’ятники, заповідні території тощо);

Мапа «Інноваційна інфраструктура Луганської області» (відомості про інноваційні кластери, інноваційні навчальні лабораторії, інноваційні підприємства, заклади вищої освіти, інноваційні хаби тощо),

«Карта реалізованих інфраструктурних проєктів» (інформація щодо розташування об’єктів, донора, міжнародної організації –виконавця проєкту, досягнутих результатів, фото до та після відновлення).

Даний сайт –це «динамічний буклет», який містить актуалізовану інформацію українською та англійською мовами і є зручним у використанні.

Окрема увага на веб ресурсі приділена промоції громад області. Так, у вкладинці «Територіальнігромади» внесено інформацію про адміністративні одиниці, підвантажено, за наявності, брендбуки, промоційні ролики, стратегії соціально-економічного розвитку. Важливо, що сайт містить необхідну інформацію як для мешканців регіону, України, так і для іноземних партнерів, оскільки має англомовний контент. Відвідувачі сайту дізнаються про ключові переваги регіону та його інноваційні пропозиції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь