A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Робоча нарада керівників клубних закладів Марківської громади

Дата: 12.08.2021 11:47
Кількість переглядів: 593

Фото без описуСьогодні, 12 серпня, в приміщенні Марківської школи мистецтв начальниця відділу культури, національностей, релігій та туризму Марківської селищної ради Ольга Стрижаченко зібрала на робочу нараду керівників клубних закладів Марківської громади. У нараді також взяла участь заступниця селищного голови з соціальних питань Галина Худик, яка зазначила на потребі рухатись постійно вперед, шукати сучасні форми роботи, модернізувати заклади, вчитись по-новому мислити, розвиватись і вдосконалюватись, відповідно до вимог часу, щоб бути потрібними і цікавими для людей, заради яких ми і працюємо.

В ході наради були обговорені питання організації та проведення серпневих культурно-масових заходів, а саме: відзначення 30 річниці Незалежності України та Дня Прапора, День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Ольга Вікторівна проаналізувавши роботу клубних закладів у першому півріччі 2021 року, поставила ряд завдань щодо підготовки до відзначення державних, професійних та інших свят. Також було наголошено на прибиранні територій навколо закладів культури, приміщень та пам’ятників, якісному проведенні культурно-мистецьких заходів, трудовій дисципліні, виконанні на належному рівні своїх посадових обов’язків.
Із питанням охорони праці та пожежної безпеки присутніх поінформував спеціаліст відділу Роман Хрипченко.
Під час вільного спілкування учасники наради обговорили інші повсякденні питання роботи в умовах карантинних обмежень та особливостей роботи наживо з дотриманням карантинних вимог та правил внутрішнього порядку.
Під час наради до присутніх звернулась спеціалістка відділу економічного розвитку та інвестицій Марківської селищної ради Надія Рудаченко, яка також є координаторкою молодіжного руху у Марківській громаді. Вона повідомила про тісну співпрацю відділу з громадським організаціями та повідомила щодо проєктів, які наразі в процесі реалізації. Також Надія Іванівна окреслила напрямки співпраці громадських організацій й закладів культури громади з метою всебічного культурного розвитку жителів громади окремих територій.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь