A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Презентація Рамкового документа «Реалізація взаємозв’язку гуманітарної допомоги, програм з розвитку і миробудівництва у Донецькій та Луганській областях»

Дата: 26.08.2021 20:47
Кількість переглядів: 804

Фото без опису????26.08.2021 У Києві відбулась презентація Рамкового документа «Реалізація взаємозв’язку гуманітарної допомоги, програм з розвитку і миробудівництва у Донецькій та Луганській областях»
???? Документ представила Вільнюська робоча група.
????Це дослідження потенціалу громадянського суспільства на сході України, з вивченням складнощів, з якими стикаються громадяни в процесі участі у формуванні місцевих політик.
Марківську селищну ради представляла завідувачка сектору інформаційної політики Любов Куряча, яка протягом всіх етапів створення документу працювала у складі Луганської робочої групи.
На початку заходу з вітальним словом до присутніх звернулися - Петр Дрбоглав, Регіональний директор по країнам Східного партнерства і Балканським країнам, організація «Людина біді»; Анна Дуда, Голова місії організації «Людина біді» в Україні.
У першому модулі до уваги запрошених представників посольств, Міністерства реінтеграції, Мінсоцполітики, представників ООН та ін були запропоновані коментарі Донецької обласної державної адміністрації, Луганської обласної державної адміністрації, представників органів місцевого самоврядування та військово-цивільних адміністрацій, громадянського суспільства
В свою чергу представники другої експертної групи додали й свої коментарі щодо необхідності створення та важливості Рамкового документа (Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Генерального директорату Європейської комісії з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ECHO), Офісу Координатора Системи ООН в Україні, Посольства Литовської Республіки, Управління ООН з координації гуманітарних справ в Україні (OCHA).
У фіналі зустрічі, експертка з політики розвитку, організація «Людина в біді» Ганна Мєдвєдєва, власне презентувала Рамковий документ і рекомендації до нього, загалом у сфері охорони здоров'я, розвитку інфраструктури, співпраця ВЦА з громадянським суспільством, надання соціальних послуг та ін.
???? Усі напрацювання Рамкового документу передадуть згодом до профільних міністерств та обласних адміністрацій для подальшої роботи на законодавчому та виконавчому рівнях.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь