Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Щодо впровадження проєкту #Спільно у Марківській селищній раді

Дата: 31.08.2021 15:12
Кількість переглядів: 1071

Фото без опису31 серпня 2021 року відбулося засідання Робочої групи з планування і розвитку соціальних послуг в Марківській селищній раді в рамках проєкту #Спільно Соціальні послуги для сімей у громаді. Темою засідання було обговорення питання збору інформації про склад і чисельність населення, зокрема вразливих осіб/ сімей і тих, які опинилися в СЖО; наявність установ та організацій, які надають соціальні послуги в громаді; наявність інших необхідних ресурсів для організації послуг. Метою проведення таких опитувань є з’ясування, як найкраще організувати послуги за критеріями їх доступності, якості та актуальності. Були визначені підрозділи, відповідальні за проведення опитування окремих категорій населення.

Учасники засідання прозвітували щодо проміжних результатів роботи за проєктом та озвучили та найближчі плани щодо впровадження проєкту #Спільно у Марківській селищній раді, де безпосередньо реалізує проєкт ГО "Соціальна синергія".
Проєкт СПІЛЬНО впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) @UNICEF Ukraine та консорціумом громадських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW) у 16 цільових громадах Донецької та Луганської області. У склад консорціуму входять @Українська мережа за права дитини, Надія та житло для дітей, Партнерство кожній дитині, СОС Дитячі містечка та @ГО “Соціальна синергія”.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь