A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Свято першого дзвоника в Марківській громаді

Дата: 01.09.2021 10:32
Кількість переглядів: 1494

Фото без опису1 вересня у Марківській громаді відсвяткували свято першого дзвоника – День знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Традиційно в цей день голова Марківської територіальної громади Ігор Дзюба розділив радість свята з учнями та вчителями Опорного закладу освіти Марківська гімназія. Фото без опису
Урочисті лінійки цього року, як власне й минулого, пройшли у спрощеному форматі відповідно до вимог МОЗУ – першокласники та майбутні випускники школи зустрілись цього ранку на шкільному подвір’ї. Учнів початкової, середньої та старшої ланки – класоводи чекали на перший урок у класних кімнатах.
З вітальними словами до присутніх звернулася директорка вищевказаного навчального закладу Лариса Єфіменко. Голова громади Ігор Дзюба в своєму виступі побажав школярам рости здоровими, досягати високих результатів у навчанні та бути активними у громадському житті. Педагогам подякував за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Випускникам побажав успішно закінчити останній навчальний рік та зберегти у своїй пам’яті шкільні роки.
Урочистості пройшли в усіх навчальних закладах Марківської громади за участю представників Марківської селищної ради та депутатського корпусу. Цього року учнівські парти займуть 122 першокласники. В останнє на перший дзвоник у рідній школі вийдуть 83 випускники одинадцятих класів (відомості по всій Марківській громаді)
У фіналі свята перший дзвінок пролунав на знак початку нового 2021/2022 навчального року.
Зі святом, громадо!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь