A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Шановні спортсмени, тренери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту Марківщини, ветерани та шанувальники спорту!

Дата: 11.09.2021 08:18
Кількість переглядів: 913

Фото без описуТрадиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту ? День фізичної культури і спорту.
День фізичної культури і спорту – це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу. Сьогоднішнє зростання рядів сподвижників фізичної культури і спорту – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.
Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєво необхідні якості – вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, шляхетність, ефективна співпраця в команді, вміння підкорювати власний інтерес загальній меті.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації.
Отож, наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Тому підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів в громаді ? це пріоритетне завдання Марківської селищної ради.
В цей святковий день щиро бажаю усім Вам міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!
Слова глибокої вдячності висловлюю ветеранам спорту, тренерам, викладачам, які присвятили себе вихованню молоді, посіяли зерна спортивних успіхів, проводять значну роботу із залучення до занять фізичною культурою і спортом учнів та студентів.
З нагоди свята бажаю усім міцного здоров'я, спортивного довголіття, благополуччя, успіхів у всіх починаннях. Нехай щастить усім, для кого спорт – професія чи захоплення, спосіб чи навіть сенс життя. Щиро бажаю кожному, щоб заняття спортом спонукали нас бути кращими і досягати більшого.
Вдалих усім стартів, переможних фінішів, щирих уболівальників, олімпійського довголіття, життєвих і спортивних перемог!
З повагою, голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь