Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Урочисті заходи до Дня рятівника на Марківщині

Дата: 16.09.2021 11:43
Кількість переглядів: 930

Фото без опису17 вересня в Україні традиційно відзначають День рятівника. З цієї нагоди, 16 вересня відбувся урочистий захід, на якому рятівників Марківщини з професійним святом привітали селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба та керівник Старобільського районного управління ГУ ДСНС України в Луганській області, 23 державної пожежно-рятувальної частини, 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Луганській області, полковник Олександр Стародубцев.

Фото без описуЗвертаючись до вогнеборців, ветеранів служби порятунку очільник громади Ігор Дзюба, подякував їм за щоденну героїчну працю та відмітив організованість, злагодженість та професіоналізм особового складу 23-ї державної пожежно-рятувальної частини, 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Луганській області. Зазначив, що рятівники з гідністю виконують доручену справу, щодня відстоюючи людське життя та майно. «Захищати державу та її громадян від пожеж і надзвичайних подій завжди було благородною справою. Ця професія  пов'язана з постійним ризиком для життя, тому в пожежній охороні немає випадкових людей, тут тільки найкращі!"

В ході урочистостей за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей та з нагоди Дня рятівника кращі з кращих було відзначені грамотами Марківської селищної ради, обласними та районними Подяками. Традиційно, в цей день, окремим працівникам, були присвоєні чергові звання.

Музичні привітання для наших рятівників підготували артисти художньої самодіяльності: Данило Глущенко, Олександр Капля, подружжя Горбаньових, Оксана Самойленко та Максим Конюхов. Ольга Горковенко для своїх колег зачитала тематичний вірш.

Кажуть, простягаючи руку допомоги іншому, ти допомагаєш самому собі. Здатність допомагати - це один з вищих проявів добра. Спасибі Вам, наші рятівники, за щось особливе і безкорисливе добро, якому Ви присвятили своє життя! Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь